Zelfstandig ondernemers

Ben je hard aan het werk, maar weet je onvoldoende wat je in essentie drijft? Reageer je nog te veel op wat je denkt dat er van je wordt verwachtEn belemmert je dat bij kiezen waar je echt voor gaat?

Wil je weten wat jou als ondernemer diep van binnen inspireert? Wat je vanuit je hart wilt betekenen voor je klanten? En wil je dat vol vertrouwen en overtuiging in de wereld zetten?

Neem contact op

Ik begeleid je als zelfstandig ondernemer naar meer inzicht in wat jou diep van binnen inspireert en hoe je daarin met zelfvertrouwen en innerlijke kracht kunt gaan staan. Zodat je jezelf steviger, zichtbaarder en onderscheidend in de wereld kunt zetten.

Neem contact op om te ontdekken wat ik hierin voor jou kan betekenen of maak een afspraak voor een gratis essentiegesprek.

Wat vinden anderen?

Eva Groen

Je laat het coachingsproces rollen alsof het vanzelf gaat. Vanuit intuïtie. Je kijkt echt naar mij, wezenlijk naar wie ik ben en daar reageer je op. Dat maakt het heel persoonlijk en dan klopt het proces. Je geeft me precies het proces waar ik behoefte aan heb. Intuïtief en heel persoonlijk! De counseling helpt me om meer contact te maken met mijn gevoel en om meer te vertrouwen op mezelf. Ik weet nu wat ik hier kom doen en dat pas ik iedere dag een beetje meer toe. Mijn leven is er ontzettend leuker door geworden!

- Eva Groen - Product owner & concept developer apps
Marianne Haslinghuis

Ik voel me na de counselingssessie een stuk zorgelozer, alsof er echt iets van me is afgevallen! Syl was heel rustig en gaf me alle ruimte en veiligheid om te onderzoeken en te ervaren. En aanvoelend als iets nog niet helemaal klaar was. Ik vind het een mooie positieve benadering om iets terug te halen in plaats van los te laten. Daarmee wordt de blokkade in jezelf opgeheven. De sessie had vele lagen van erkennen, omarmen, fysiek ervaren in mijn lichaam en terughalen en omarmen van mijn kwaliteit. Het heeft mij goed gedaan!

- Marianne Haslinghuis - Therapeut