Workshop ‘Jezelf in Beeld’

“Ik wil mezelf serieus nemen”

Je voelt je soms onzeker. Je vergelijkt jezelf al snel met anderen. Je wil graag meer zelfvertrouwen en blij zijn met jezelf.

Je hebt regelmatig het gevoel dat je ‘van alles moet’. Je vindt het moeilijk om voor jezelf op te komen en om je grenzen aan te geven. Je wil meer ruimte voor jezelf en voor wat jij belangrijk vindt.

Je doet jezelf wel eens te kort. Dan durf je niet te zeggen wat je op je hart ligt, omdat je geleerd hebt om je aan te passen. Je wil meer genieten en mild zijn voor jezelf.

“Ik wil minder streng zijn voor mezelf”

Hoe zou het voor je zijn als:

– je met vertrouwen ‘s ochtends opstaat, omdat je je zekerder van jezelf voelt?

– je je minder zorgen maakt en weet hoe je je kunt ontspannen?

– je beter kunt luisteren naar je gevoel en daarop durft te vertrouwen?

Dan is het leven lichter. Want je voelt houvast in jezelf, waardoor je meer in balans bent en je je prettiger voelt in je lijf. Dan geniet je meer. Want je bent zachter voor jezelf, hebt meer rust in je hoofd en durft je eigen plan te trekken. 

Doe mee met de workshop ‘Jezelf in Beeld’!

Deze inspirerende en creatieve dag draait helemaal om jou. Deze uren ben jij het enige wat telt. Jouw gevoel. Wie jij in essentie bent. Met systemische oefeningen kom je daarmee in contact. Daarna maak je een beeldje van speksteen waarin je je inzichten verwerkt. Je leert vanuit zachtheid en zelfvertrouwen verbinding te maken met jezelf en met de anderen in de groep.

Wat ga je doen?

In de ochtend reikt Syl je mbv familie-opstellingen manieren aan om beter en meer contact te maken met jezelf. Je ontdekt verlangens en wensen in de verbinding met jezelf en hoe je ontspannen, vanuit natuurlijke kracht, die wensen kunt uiten en waar kunt maken.

In de middag begeleidt Corinne je om je innerlijke beelden en inzichten uit te werken in een persoonlijk en intuïtief beeldje van speksteen. Zo integreer je je inzichten en vertaal je ze naar de dagelijkse praktijk. Het beeldende bewijs van jouw krachtige relatie met jezelf.

Tijdens deze dag voor en met jezelf:

– krijg je dieper inzicht in jezelf, zodat je je zekerder van jezelf voelt

– maak je contact met je essentie en leer je hoe je echt voor jezelf kiest

– ontdek je hoe je kunt ontspannen en hoe je milder kunt zijn voor jezelf

Als het tijd is dat je stopt met je aanpassen, dan verdien jij deze dag. Als je langzaamaan klaar bent met je onzeker voelen en jezelf te kort doen, dan is deze dag voor jou. Deze dag gaat over de relatie met jezelf. Je krijgt ‘jezelf in beeld’. Voortaan sta je een stukje steviger in de wereld. Met vertrouwen, plezier en in verbinding met jezelf en met de mensen om je heen.

“Ik heb mijn eigen route te pakken!”

Wat investeer je?

De workshop duurt van 10.00 tot 17.00 uur. Omdat jij op deze dag centraal staat, houden we de groep klein. Er kunnen maximaal 8 personen meedoen. 

Op zaterdag 15 februari 2020 organiseren we een try-out voor 4 tot 6 personen. Je krijgt bij deelname 30 euro korting. Hiervoor vragen we je om opbouwende feedback over deze workshop. Je betaalt voor de try-out € 139,50 *.

De volgorde van aanmelding via de mail is bepalend voor wie met de try-out mee kan doen.

Data en tarief: 

Zaterdag 15 februari 2020:

Zaterdag 14 maart 2020:

Zaterdag 18 april 2020:

€ 139,50 * (try-out)

€ 169,50 *

€ 169,50 *

Het tarief is inclusief een heerlijke lunch, koffie, thee, lekkers en het benodigde beeldhouwmateriaal.

* Voor ondernemers is de prijs exclusief BTW

Locatie: Atelier van Steen tot Beeld. Genieweg 45, 3641 RH Mijdrecht.

Ervaring met systemisch werk / familie-opstellingen of beeldhouwen is niet nodig.

Wil je vanuit ontspanning steviger in je schoenen staan? 

Meld je dan nu aan voor deze workshop via de knop hiernaast. Vermeld ‘Workshop Jezelf in Beeld’ en de datum waarop je mee wilt doen in het onderwerp.

Je ontvangt dan via de mail een inschrijfformulier en de voorwaarden.

Wat vinden anderen?

“Corinne stimuleert me om iedere keer een stapje verder te gaan met mijn beelden. Zo leer ik mijn grenzen te verruimen. Ze brengt me op een veilige manier in beweging, iets wat ik vervolgens ook kan toepassen in mijn dagelijks leven.”

“Syl is intuïtief erg scherp op wat er te zien en te voelen is en ze creëert daarmee een open en liefdevolle setting, waardoor ik mezelf kwetsbaar op durf te stellen. Aanrader voor eenieder die op zoek is naar kracht en vertrouwen in zichzelf.”

Dit zijn wij

Corinne Bredemeijer: ‘De ontmoeting met de steen creëert een blijvende verbinding in jezelf.’

Als enthousiast beeldhouwer en docent begeleid ik je in het proces van een ruwe steen naar een persoonlijk beeld. Voor mij is de uitdaging om de deelnemers zich veilig te laten voelen op kwetsbare momenten. Ze het gevoel en de zekerheid geven dat hun creatieve proces de juiste is. Naast het technische proces van raspen, hakken, schuren en polijsten is er voor iedereen een moment van bezinning en rust.

De ‘gouden momenten’ zijn voor mij als deelnemers via de steen iets diepers van zichzelf durven te laten zien. De transformatie die dan ontstaat is helend voor de deelnemer en de kern van het werk dat in Atelier van Steen tot Beeld plaatsvindt.

www.vansteentotbeeld.nl

Syl Granneman: ‘Werken moet je tóch – met bezieling is het leuker!’

Ontspannen jezelf zijn. Dat is waar mijn begeleiding als inspiratiecoach op gericht is. Minder kritisch zijn naar jezelf en meer tevreden met hoe je bent. Je talenten ontdekken en durven inzetten, zodat je met zelfvertrouwen en plezier doet wat precies bij je past.

Je mag er zijn met al je onzekerheden, emoties, valkuilen en oordelen. Ik leer je om weer van jezelf te houden. Om het leven onbevangen, vanuit natuurlijke kracht, tegemoet te treden. Met vertrouwen en levensvreugde.

www.sylvivre.nl

Tijdens deze workshop begeleiden Corinne en Syl de deelnemers ieder vanuit hun eigen expertise als beeldhouwdocent en inspiratiecoach. Corinne heeft veel ervaring met het systemische gedachtegoed en Syl maakt als beeldend kunstenaar al 20 jaar schilderijen en beelden. De kennis over en ervaring met elkaars expertise versterkt hun samenwerking.

Geef jezelf deze dag cadeau:

ontvang een positief, liefdevol en krachtig beeld van jezelf!

Workshop ‘Jezelf in Beeld’ is een samenwerking tussen Atelier van Steen tot Beeld en Sylvivre.