Wie ben ik?

Foto bloemen water 9 groot gesneden 2 vierkant kleur

Wat is bezieling?

Bezieling is voor mij vol vertrouwen doen wat je diep van binnen inspireert. In de drukte van alledag met een dansend hart, pure verwondering en onbevangen plezier.

Ik geloof in het potentieel van ieder mens. Ik wil je begeleiden en inspireren om je uniekheid te leven. Zijn wie je bent. Oprecht, met diepgang en vanuit gelijkwaardigheid.

Ik geloof dat vol vertrouwen doen wat je diep van binnen inspireert, je gelukkiger maakt, het leven leuker en de wereld mooier.

Ontspanning

Ik zorg voor ontspanning en innerlijke rust. We kijken samen naar je onzekerheden en hoe deze je kunnen belemmeren in je dagelijkse leven en werk.

Als bezielingscounselor begeleid ik je om het vertrouwen in jezelf te herstellen, waardoor je echt verbinding kunt maken met jezelf en met de ander. Je krijgt ruimte om te ontdekken wat jouw unieke persoonlijke bijdrage is. Datgene wat jou diep van binnen inspireert. Zodat je dat vol vertrouwen in de wereld kunt zetten.

Mijn levenservaringen

Ieder mens komt moeilijke situaties tegen. Je groeit door levenservaringen en je kunt pas diepgaand beseffen hoe mooi het leven is, als je ook de andere kant ervan kent. Mijn verbroken relatie in 1997 was mijn eerste aanleiding om dieper in mezelf te kijken. En daarna ben ik mezelf nog vaak tegengekomen in mijn functie als manager (zie hieronder).

 

Vooral de ziekte van mijn moeder (ze is op 28 april 2017 op 75-jarige leeftijd overleden, na ruim 10 jaar dementiepatiënt te zijn geweest) is een ingrijpende en spiegelende levenservaring geweest over verbinding op zielsniveau. Je leest er alles over in een artikel over mij in ‘De Reis van de Heldin’ van december 2015.

Mijn achtergrond

Als opleiding heb ik op de Agrarische Hogeschool in Den Bosch de studierichting tuinbouw gedaan. Gevolgd door Master of Science in Management. Ik heb 17 jaar in het bedrijfsleven gewerkt, waarvan 16 jaar bij Bloemenveiling Aalsmeer / FloraHolland in verschillende functies. De laatste 10 jaar als manager van een afdeling projectmanagers en lid van het managementteam. In die tijd heb ik een hele mooie ontwikkeling doorgemaakt van taakgerichte harde werker naar mensgerichte hartwerker.

Ik ben heel blij met die ontwikkeling, die niet zonder slag of stoot is gegaan. Ik kwam mezelf steeds meer tegen (hard werken, moeilijk kunnen loslaten, alles goed moeten doen) en dat waren voor mij de momenten om echt en diep in mezelf te gaan kijken.

Ik ontdekte een enorme drive naar opleidingen, mogelijkheden, methodieken en werkvormen om dichter bij mijn essentie te komen. Om mezelf te kunnen omarmen in alles wat er is. In feite ben ik niet veranderd, maar het beeld over mezelf is dat wel. Dat is veel liefdevoller en positiever.

 

Dat intensieve proces is de basis voor het werk wat ik nu doe. Vanaf 2008 heb ik bij de Bloemenveiling steeds meer ervaring opgedaan als persoonlijk coach, trainer en groepsprocesbegeleider. Eind 2011 heb ik mijn hart gevolgd en ben ik begonnen als bezielingscounselor bij mijn Levensatelier Sylvivre. Mijn Leven vanuit Bezieling!

Mijn opleiding en ontwikkeling

Ik combineer 17 jaar ervaring in het bedrijfsleven met ruim 13 jaar intuïtieve opleidingen en diepgaand persoonlijk proceswerk. Ik heb veel verschillende opleidingen en cursussen gevolgd. De belangrijkste zijn:

– Therapeut en docent intuïtief bewustzijn (Healing Arts, 2011 – 2013)

– Coach Human Design (Human Design for us all, 2011 – 2012, verdiepingscursus in 2017)

– Begeleider familie opstellingen en intuïtief bewustzijn (Coach-Inn, 2010 – 2011)

– Opleiding creatieve levensloop counseling (Studio Mattias / SPSO, 2008 – 2010)

– Training regressietherapie / emotioneel lichaamswerk (Lichtpuntwerk, 2006 – 2011)

 

In mijn werk combineer ik alle methodieken en werkvormen die ik de afgelopen jaren ervaren en geleerd heb. Vanuit mijn intuïtie afgestemd op hetgeen de coachklant of de groep nodig heeft.

Mijn andere bezieling!

Creativiteit is de taal van je ziel! Als beeldend kunstenaar laat ik me graag spiegelen door mijn schilderijen en beelden. Ze laten me altijd zien hoe ik op dit moment in het leven sta en welke thema’s er spelen. In feite zijn alle kunstwerken ‘selfies’. Ze vormen een liefdevolle spiegel waardoor ik op een diepere laag met mezelf in gesprek kan gaan. Mijn kunst raakt me in mijn essentie en geeft me een kijkje in mijn ziel.

Kenmerkend voor mijn schilderstijl zijn de krachtige, warme kleuren en emoties die voelbaar zijn. Mijn techniek is veelzijdig en ik werk zowel abstract als figuratief met een voorkeur voor het uitvergroten van bloemen.

Mijn beelden zijn vaak abstracte objecten die de aandacht trekken door de spanning in de vorm, de afwerking en textuur. Ik laat me voor mijn figuratieve beelden graag inspireren door de essentie van ‘de vrouw’. 

 

Ik maak schilderijen en beelden in opdracht (bv. herinneringkunst) en vrij werk. 

Meer informatie vind je op mijn andere website: Sylvivre Art.