Wie ben ik?

Ik heb me altijd anders gevoeld.

Alsof ik er net niet bij hoorde. Dat maakte me wel eens onzeker. En als kind soms eenzaam. Een gevoel dat deze foto van mij als 11-jarige goed verbeeldt. Ik voelde me vaak buiten de groep staan. Iets waar ik nog steeds wel eens last van heb.

SYLVIVRE rondje foto

Ik ontwikkelde mede daardoor een enorme drive om het goed te doen. 

Om te laten zien dat ik ‘goed genoeg’ was. Ik werkte hard en ontwikkelde me van projectleider naar manager projectmanagement in de no-nonsense tuinbouwwereld.

 

Totdat ik in 2003 bijna in een burn-out terecht kwam. En ik niet anders kon dan naar binnen kijken. Waar kwam die drang om zo hard te werken vandaan? Hoe kon het anders? Wat wilde ik eigenlijk zelf, in plaats van wat ik dacht dat ik moest doen?

Ik leerde zachter te zijn voor mezelf.

Tijdens die ontdekkingstocht naar wie ik in essentie ben, leerde ik dat mijn anders-zijn mijn unieke manier is om mezelf te zijn.

 

Dat leidde tot nieuwsgierigheid en verwondering over hoe mensen in elkaar steken. Iets wat ik in verschillende creatieve en intuïtieve coachingsopleidingen onderzocht en ondervond.

Ik ga op zoek naar de mens achter het gedrag.

Dat is de basis voor het werk dat ik nu doe. Sinds 2008 begeleid ik mijn klanten in hun zoektocht naar hun eigenheid. Naar datgene wat hen uniek en zichzelf maakt. En hoe ze dat vanuit zachtheid meer de ruimte kunnen geven.

Ik laat ze onbevangen buiten de lijntjes kleuren en hun eigen weg in het leven (her)vinden.

 

Dat doe ik op mijn unieke wijze. Net even anders dan de rest. Waardoor ik in mijn kracht sta. Niet zoals het wordt verwacht, maar zoals het past bij de mens die ik ben.

 

Buiten de lijntjes. Anders. Syl.

Mijn belangrijkste coachingsopleidingen

SYLVIVRE rondje 01 paars

Creatief levensloop counselor

SYLVIVRE rondje 02 paars

Human Design coach

SYLVIVRE rondje 03 paars

Begeleider familie- en organisatieopstellingen

SYLVIVRE rondje 01 paars

Therapeut en docent intuïtief en lichaamsbewustzijn

SYLVIVRE rondje 02 paars

Jaartrainingen en cursussen op het gebied van regressietherapie, emotioneel lichaamswerk, voice dialogue, EFT en innerlijk kindwerk