Vol vertrouwen de toekomst in – sessie

Je voelt je soms onzeker

en je wil graag vanuit ontspanning steviger in je schoenen staan

Je hebt vaak het gevoel dat het leven aan je voorbij vliegt. Je hebt weinig tijd en energie voor jezelf en je vraagt je af ‘Is dit nou alles?’

Je wil af van het gevoel dat je ‘van alles moet’. Je voelt je wel eens opgesloten in de zorg voor anderen. Je wil meer en bewuster kiezen voor wat voor jou belangrijk is.

Je vindt het soms moeilijk om de positieve kant van het leven te ervaren. Dat maakt je onzeker en je mist al langer plezier en voldoening in wat je doet. Je wil vol vertrouwen de toekomst in en doen wat écht bij je past.

“Ik ben zo moe van het moeten!”

Hoe zou het voor je zijn als:

– je je kunt ontspannen omdat je je zekerder van jezelf voelt? 

– je weet hoe je je talenten en kwaliteiten meer de ruimte kunt geven?

 je durft te vertrouwen op jezelf en met onbevangen plezier in het leven staat?

Dan leef je prettiger. Want je durft meer jezelf te zijn en op te komen voor wat voor jou van betekenis is. Hierdoor is er meer ruimte voor jou en sta je steviger in het contact met anderen. Dan geniet je meer. Want je voelt je vrijer en ervaart rust, voldoening en vertrouwen.

Kies voor jezelf en boek een ‘vol vertrouwen de toekomst in’ – sessie!

Je verschuilen achter woorden, dat kan niet in deze sessie. Je krijgt alle ruimte om te ervaren en voelen wat voor jou van wezenlijk belang is. We gaan samen op zoek naar datgene wat je echt leuk vindt en wat van nature bij je past. ‘Dat bijzondere’ dat jou als mens onderscheidt en waarmee je verschil maakt. Je richt je aandacht volledig op wie jij bent. Dus je geeft in feite jezelf cadeau aan jezelf.

In deze sessie maak je echt contact met jezelf en ontdek je wat precies bij je past. Dat scheelt een hoop stress, waardoor je je fysiek beter voelt en veel meer energie hebt. Het geeft je zelfvertrouwen, focus en levensvreugde.

Zin om het leven mee te vieren? Stuur me via de 7-kleurencirkel hiernaast een mail en maak een afspraak voor de ‘vol vertrouwen de toekomst in’ – sessie.

“Ik vervolg vol vertrouwen mijn levenspad!”

Wat investeer je?

De ‘vol vertrouwen de toekomst in’ – sessie duurt anderhalf uur en vindt plaats in mijn werkruimte in Goirle.

Je betaalt € 149,50 voor deze sessie.

Voor ondernemers zijn de kosten voor coaching aftrekbaar als bedrijfskosten en is de prijs ex btw. Particulieren kunnen (loopbaan)coaching aftrekken als studiekosten, met een drempel van 250 euro. Kijk op de site van de belastingdienst voor meer informatie. 

Wordt coaching vergoed door je werkgever, dan maak ik een offerte op maat.

Gun je iemand anders meer levensvreugde, energie en vertrouwen?

Je hebt af en toe iemand nodig om je met een positieve blik in de spiegel te laten kijken. Zodat je ziet, weet en voelt wie je echt bent en hoe je met lef, plezier en zelfvertrouwen je levensweg kunt vervolgen.

Ik combineer mijn brede werkervaring in het bedrijfsleven en als zelfstandig ondernemer met ruim 14 jaar intuïtieve en creatieve coachingsopleidingen. In al die jaren heb ik honderden mensen gecoacht en begeleid om te doorgronden wie ze zijn en hoe ze met plezier kunnen doen wat precies bij ze past. Dat doe ik ook graag voor jou!

Wat vinden anderen?

Eva Groen

Je helpt me om meer contact te maken met mijn gevoel en om meer te vertrouwen op mezelf. Ik weet nu wat ik hier kom doen en wat ik echt wil en dat pas ik iedere dag een beetje meer toe. Mijn leven is er ontzettend leuker door geworden!

- Eva Groen - Product owner & concept developer apps
Rianka Kindt

Je ondersteunt me met echte verandering van binnenuit. Ik ervaar meer lucht en ruimte. En dat levert innerlijke rust op. Ik kan hierdoor mijn potentieel beter inzetten.

- Rianka Kindt - Integratief kindertherapeut

“Het ontroert me zo blij te kunnen zijn met mezelf!”