Professionals in het bedrijfsleven

Heb je een leuke uitdagende baan maar heb je het gevoel dat je vastloopt? Vraag je je wel eens af ‘Is dit het nou?’ 

Wil je meer voldoening en plezier in wat je doet?

Ervaar je veel druk en vind je het moeilijk om de controle los te laten?

Wil je met meer vertrouwen in jezelf en met ruimte en rust doen waar je goed in bent?

Neem contact op

Ik begeleid professionals in het bedrijfsleven om geïnspireerd en met zelfvertrouwen te leven en te werken. Neem contact op om te bespreken hoe ik jou hierin kan begeleiden of maak een afspraak voor een gratis essentiegesprek.

Wat vinden anderen?

Piet Broekharst

Syl, je hebt me inzicht gegeven in mezelf en waar mijn reacties vandaan komen. Daarmee gaf je me ook de ingrediënten om er anders mee om te gaan. Onbekommerd! Dat is door dit coachingstraject helemaal mijn woord geworden. En daarmee voel ik meer zelfvertrouwen en ervaar ik meer ruimte. Dat is veel waard. Bedankt, heel erg bedankt.

- Piet Broekharst - Programmamanager
Reinoud Maris

Syl is iemand die doorvraagt waar de meeste mensen stoppen. Die zo open vraagt dat het niet bedreigend is, zodat je bij je zelf kan onderzoeken wat er is en speelt. Wil niet zeggen dat het altijd makkelijk is om naar jezelf te kijken. Syl helpt je om naar je eigen processen te kijken. Ze heeft een aanzienlijke hoeveelheid gereedschappen die ze kan inzetten om in te spelen op de situatie. Hierdoor kan zij vanuit verschillende invalshoeken dingen benaderen, zodat je dingen op verschillende manieren kan belichten en zien. Zo kan je onder begeleiding van Syl zelf inzichten krijgen over je eigen structuren, patronen en motivaties. Het heeft me enorm geholpen.

- Reinoud Maris - Designer