Online programma: Anders leven na de coronacrisis – hoe dan?

7 opdrachten in 7 weken!

Je leeft in de tussentijd. Tussen twee tijden in. Er was een tijd voor corona en er komt een tijd na corona. Maar wat doe je in de tussentijd? Hoe ga je om met de onzekerheid van deze tijd en hoe bereid je je voor op de toekomst? Jouw toekomst.

In een rap tempo is er heel veel afgebroken in de wereld. Staan we straks met lege handen? De kunst is om dat positief te benaderen: we krijgen de kans op opnieuw op te bouwen. Een nieuwe wereld. Hoe wil jij dat die wereld en jouw leven eruit gaan zien? En wat kun je daar als mens aan bijdragen? Hoe ga jij je daarop voorbereiden?

Je maakt je wellicht zorgen dat alles anders zal zijn na de coronacrisis. Of juist dat alles hetzelfde blijft. Je wil deze tussentijd nuttig besteden om te bedenken ‘En wat hierna? Wat zou ik anders willen? In de wereld, in mijn leven, in mijn relaties, in mijn werk, in mijn dienstverlening, in hoe ik met mensen en situaties omga, in mezelf?’

Kortom: je wil verandering. Maar je weet niet hoe!

“Wat roept om verandering en vernieuwing in mijn leven?

En hoe kan ik zelf verschil maken?”

De antwoorden zijn dichterbij dan je denkt!

Diep van binnen weet je het namelijk al. Je hebt alleen iemand nodig die je helpt om de antwoorden boven tafel te krijgen.

Ik trek je los van de onzekerheid van deze tijd, zodat je er met meer afstand naar kunt kijken. En er meer rust is om te voelen wat je echt wil. Door niet te veel na te denken en gebruik te maken van je verbeeldingskracht, kom je op een snelle, doeltreffende manier bij de kern terecht. En werk je aan een echte verandering van binnenuit. 

Doe mee met het online programma ‘Anders leven na de coronacrisis – hoe dan?’

In dit uitgebreide online programma ontdek je met 7 opdrachten in 7 weken je eigen antwoorden. Je krijgt een beeld van de ideale wereld, realiseert je welke veranderingen je in je leven en werk door wil voeren, ontdekt wat jij als mens kunt bijdragen aan de veranderende wereld en weet wat dat praktisch betekent voor je dagelijks leven.

Hoe is het programma opgebouwd? 

Wekelijkse inspiratiemail

Je krijgt 7 weken lang op maandag een e-mail met daarin:

– Een verbeeldingskracht-oefening in de vorm van een filmpje met daarin een visualisatie en een tekenopdracht

– Een document met reflectievragen waarmee je je tekeningen kunt interpreteren voor jezelf

– Extra inspiratie ter ondersteuning van je veranderproces

Persoonlijke feedback

Je kunt je ervaringen en inzichten uit de opdrachten via de mail naar mij toesturen. Je krijgt daarop mijn persoonlijke feedback. Dus ik kijk mee met je proces, stel verdiepende vragen, spiegel belangrijke inzichten en help je vooruit als je vastloopt of vragen hebt. Je kunt erop rekenen dat je voor de volgende opdracht persoonlijke feedback van me hebt. 

Hoe ziet het programma er praktisch uit?

In een periode van 7 weken krijg je een e-mail toegestuurd met de verbeeldingskracht-oefening van die week.

Volgende startdatum: 

In 2020 staat er geen startdatum meer gepland. Heb je interesse om in 2021 mee te doen, laat me dat dan weten via de mail (syl@sylvivre.nl). 

Je gebruikt de kracht van je verbeelding (visualisaties, tekeningen en reflectievragen) om te ontdekken wat voor jou belangrijk en waar is. Het gaat er niet om dat je goed moet kunnen tekenen om aan dit programma deel te nemen. De tekeningen zijn puur voor jezelf, maar mag je ook delen als je dat wil. 

De e-mail met creatieve opdracht komt iedere week op een vast tijdstip op maandag in je mailbox, maar je kunt zelf bepalen wanneer je de opdracht doet. Je hoeft dus niet op een vast tijdstip deel te nemen en je bepaalt je eigen tempo.

“Dit geeft me zicht op waar ik gelukkig van word om te doen.

Wat mijn unieke bijdrage is en hoe die eruit kan zien.”

Wat investeer je?

In dit coronatijdperk bied ik dit intensieve en uitgebreide programma tijdelijk voor slechts € 79 aan, in plaats van € 129 (ex BTW voor ondernemers). Je krijgt daarvoor 7 verbeeldingskracht-oefeningen in 7 weken. En mijn persoonlijke feedback op je ervaringen en inzichten uit iedere opdracht. Je investeert per week ongeveer een uur om de opdracht van die week te doen.

Gun je iemand anders dit online creatieve programma? Bestel een cadeaubon!

Extra optie: Individueel verdiepingsgesprek

Zijn er vragen of thema’s waar je tegen aanloopt? Open eindjes die afgehecht kunnen worden? Om je te ondersteunen kun je 1 of meer individuele afspraken van 45 minuten via Zoom (videobellen) inplannen. Samen gaan we naar de kern van jouw ontdekkingstocht. Zodat je die veranderingen in gang gaat zetten die je eigenlijk al zo lang wil. 

Een individueel verdiepingsgesprek van 45 minuten via Zoom kost € 59. Als je 2 verdiepingsgesprekken inplant, krijg je korting en betaal je € 99. De prijzen zijn ex BTW voor ondernemers. Je bepaalt tijdens het programma of en wanneer je 1 of meer sessies inplant.

Gratis verbeeldingskracht-oefening

‘Waar sta ik in mijn leven en hoe wil ik verder? Wat is mijn volgende stap?’

Denk je nu: dit programma lijkt me interessant, maar ik weet niet of creatieve opdrachten, zoals visualisaties en tekeningen, wel voor mij werken? Meld je aan voor de gratis verbeeldingskracht-oefening. Het thema van deze oefening is ‘Waar sta ik in mijn leven en wat is mijn volgende stap?’ De antwoorden en inzichten geven je (zeker in deze tijd) rust en houvast in jezelf, zodat je stevig, positief en met vertrouwen de toekomst in stapt.

Je ontvangt een e-mail met daarin een filmpje met een visualisatie en tekenopdracht en de reflectievragen die horen bij deze oefening. Het tekenen is slechts een klein onderdeel van deze opdracht, dus je hoeft niet goed te kunnen tekenen om deel te nemen. Je kunt je inzichten via de mail naar mij toesturen, zodat ik je persoonlijk feedback kan geven. Precies zoals ik dat ook in het programma doe. 

Aanmelding

Door op onderstaande knop te drukken kun je me een e-mail sturen om je aan te melden voor dit online programma. Wil je eerst de gratis verbeeldingskracht-oefening doen, vermeld dat dan in je e-mail. Je kunt via deze link ook een cadeaubon bestellen.

Waarom dit programma bij mij?

Omdat ik mensen begeleid in het maken van nieuwe stappen. Dat deed ik 17 jaar in het bedrijfsleven, waarin ik verantwoordelijk was voor het veranderprogramma. En dat doe ik vanaf 2012 als inspiratiecoach in mijn eigen bedrijf Sylvivre. Eigenlijk draait het bij de coaching altijd om ‘Hoe kan ik mijn leven en werk met vernieuwde energie vervolgstappen zetten in een richting die bij me past?’ 

Je hebt even iemand nodig die je in deze onzekere tijd helpt om de antwoorden in jezelf te vinden. Om niet te blijven hangen in een druk hoofd en rondmalende gedachten, maar om dieper in jezelf te voelen wat waar is voor jou. Hoe jouw ideale wereld, leven en werk eruit ziet en wat jij daarin als mens bij te dragen hebt.

Wat vinden anderen?

Eveline ten Hoedt

Wat was dit een fijn programma! Elke visualisatie sluit zo mooi aan op de vorige en de tekenopdrachten verdiepen weer, net als de reflectievragen. Je persoonlijke feedback en begeleiding vond ik heel prettig. Het programma ging dieper dan ik voor mogelijk had gehouden. En de laatste stap gaf mij een prachtige conclusie die alles samenvatte. Je hebt mij (ons) een heel waardevol en prachtig cadeau gegeven.

- Eveline ten Hoedt - Integratief kindertherapeut
Hilde van der Sterren

Syl heeft een fijne stem en door de visualisaties en het tekenen kwam ik tot mooie inzichten. Bij iedere opdracht krijg je reflectievragen waardoor je je eigen antwoorden ontdekt. Daarnaast geeft Syl ook nog feedback en stelt ze verhelderende vragen. Ik vond dat erg prettig. Er is goed over het programma nagedacht.  Na afloop zie je de echte samenhang van deze zeven stappen. Het individuele verdiepingsgesprek via Zoom was voor mij zeer waardevol. Je ontdekt dan echt hoeveel ervaring Syl heeft om bij je kern te komen. Ik vond het een fijn programma en kan het iedereen aanraden. Het heeft mij bevrijd van oude beperkingen en mijn inspiratie aangewakkerd.

- Hilde van der Sterren - Fotograaf