Mijn manier van werken

Wat maakt mijn manier van werken uniek?

Je kunt je niet verschuilen achter woorden in de individuele coaching en groepstrainingen van Sylvivre. Want je leert spelenderwijs je hoofd en je ratio los te laten en te vertrouwen op je gevoel. Waardoor je je veilig en vrij voelt om je open en kwetsbaar op te stellen. En je dieper ervaart wat je wensen, doelen en verlangens zijn. 

Ook voor mensen die niet zo graag over zichzelf praten bied ik een veilige en speelse manier om je vinger op de zere plek te leggen. Zo krijg je een luisterende spiegel die je op een natuurlijke manier tot inzicht brengt. 

Er is geen sturende format. Door de veelzijdige (creatieve en intuïtieve) werkvormen zijn er verschillende paden om je ervaringen te belichten en zien. Daardoor benader je je vraagstukken telkens vanuit een andere kant. Gericht op wie je bent en wat je behoefte is. Heel persoonlijk en situationeel.

Het trekt je los van waar je te dicht op zit, zodat je er met meer afstand naar kunt kijken. En er meer rust is om te voelen. Hierdoor kom je op een verbluffend snelle en doeltreffende manier bij de kern terecht. En werk je aan een echte verandering van binnenuit.

De combinatie met Human Design geeft je een fundament voor je inzichten. Het kunnen herleiden en plaatsen van wat je over jezelf ontdekt, geeft houvast en rust. Je krijgt vertrouwen in je natuurlijke gedrag en ziet waar je jezelf tegenwerkt. Je leert hoe je met de stroom mee kunt bewegen door ‘gewoon’ jezelf te zijn.

Er gebeurt veel meer dan je in eerste instantie denkt. Je onderbewustzijn blijft ook in de dagen na de individuele coaching of groepstraining op je inwerken. Waardoor het niet zorgt voor een kortstondige verandering, maar voor een dieper bewustzijn met een lange termijn effect.