Je levensdoel volgens Human Design

“Wie ben ik en wat is de zin van mijn bestaan?”

Je bent op zoek naar je zielsmissie. ‘Dat bijzondere’. Jouw bijdrage. Zodat je weet waarom je op aarde bent en hoe je dat kunt inzetten in je leven en werk.

Je hebt het gevoel dat mensen je dicht op de huid zitten. Dat ze aan je trekken. Hoe zorg je daarin goed voor jezelf? Hoe creëer je meer ruimte en rust?

Je hebt een sterk hoofd en vindt het niet altijd makkelijk om je gevoel te volgen. Maar je wil de juiste keuzes maken en meer vertrouwen op jezelf.

“Ben ik dan de enige die niet weet wat ik echt wil?”

Hoe zou het voor je zijn als:

– je precies weet wat je levensdoel is en welke talenten je daarvoor in kunt zetten?

– je weet en voelt wat je natuurlijke rol is in je leven en werk en waar je goed in bent?

– je in relaties makkelijker je grenzen aan kunt geven en de invloeden van anderen minder binnen laat komen?

– je bewuster keuzes maakt op een manier die bij jou past?

– je meer balans en rust ervaart in jezelf en in je leven?

De antwoorden zijn dichterbij dan je denkt!

Human Design leert je met de stroom mee te bewegen in plaats van jezelf tegen te werken. Het geeft je een fundament en houvast in jezelf, dat zorgt voor vertrouwen en rust. 

Ik vertel je, uitgebreid en concreet, wie je bent en wat je levensdoel is. En begeleid je vervolgens om die kennis ook echt toe te passen in je leven en werk. Zodat je weet, voelt en doet waarom je hier op aarde bent.

Je Human Design leren kennen en toepassen, dat verloopt in 3 stappen:

Stap 1. Basissessie (2 uur): Wie ben ik?

Stap 2. Levensdoelsessie (2 uur):

Wat is mijn unieke persoonlijke levensdoel?

Stap 3. Integratie:

Je levensdoel toepassen in je leven en werk

Human Design geeft je inzicht in jezelf en in je levensmissie. ‘Dat bijzondere’ waarmee je verschil maakt. Je weet en voelt wie je bent en wat je hier te doen hebt. Datgene wat je als mens onderscheidt en wat zin geeft aan je bestaan. 

Daardoor maak je vanuit rust en vertrouwen de juiste keuzes, zodat je in je leven en in je relatie met anderen balans en ontspanning ervaart.

Levensdoel volgens Human Design 2

“Ik hoef niet meer tegen mijn ware natuur te strijden”

Wil je weten wie je bent en wat je levensdoel is?

Neem via de knop hiernaast contact op om een afspraak te maken voor je Human Design (vermeld ‘Human Design’ in het onderwerp). Of bel me op 06-51163090.

Wil je alvast een gratis voorproefje van je Human Design? Maak een afspraak voor een kort telefonisch voorgesprek, door dit in je mail aan te geven. Je krijgt in dat gesprek meteen een eerste zicht op wie je bent en wat bij je past.   

Gun je iemand anders een Human Design sessie?

Wat investeer je?

Human Design sessies duren 2 uur en vinden plaats in mijn werkruimte in Mijdrecht.

Basissessie:

Levensdoelsessie:

€ 199,00 *

€ 249,50 *

Een integratietraject op maat, waarin je je levensdoel leert toepassen in je dagelijks leven, bestaat uit coachingssessies van anderhalf uur in mijn werkruimte in Mijdrecht. De inhoud en het aantal sessies bepalen we na de levensdoelsessie. De coachingssessies kosten € 149,50 *.

Human Design is gebaseerd op je geboortedatum, -plaats en -tijdstip. Je geboortetijdstip kun je opvragen bij het geboorteregister.

*  Voor ondernemers is de prijs ex btw. Wordt coaching vergoed door je werkgever, dan maak ik een offerte op maat.  

Waarom Human Design en waarom kan ik je daarmee helpen?

Sinds 2011 ben ik een fanatieke fan van Human Design. Door middel van opleiding, zelfstudie, verdiepingscursussen en met heel veel vlieguren heb ik me erin verdiept. Ik pas het systeem al 8 jaar toe als coach. Ook buiten mijn werk vraag ik mensen regelmatig naar hun geboortegegevens om te kijken en te spiegelen hoe ze (volgens Human Design) in elkaar steken.

Human Design geeft een zeer gedetailleerd, herkenbaar en praktisch inzicht in wie je bent en een ‘handleiding’ waarmee je lichter en prettiger leeft. Met meer rust, energie en voldoening.

Ik combineer Human Design met mijn andere intuïtieve en creatieve coachingsmethodieken. Zodat het niet alleen heel veel treffende informatie oplevert, maar je het ook daadwerkelijk gaat toepassen in je dagelijks leven en werk. Waardoor je leven soepeler verloopt en je doet wat je écht blij en gelukkig maakt.

Wat vinden anderen?

Hélène Bénard

Leven volgens mijn Human Design geeft mij meer energie en voldoening. Zo waren er dingen die ik aan mezelf probeerde te verbeteren, dingen die ik zelfs afwees in mezelf. Syl heeft me uitgelegd dat dit een stukje van mij is, van mijn ware natuur. Nu kan ik er rekening mee houden, in plaats van tegen mijn ware natuur te strijden. En dat is een heel ander gevoel.

- Hélène Bénard - Communicatiemanager
Petra Hoogenboom

Bijzonder dat je met Human Design zoveel heel herkenbare feiten over jezelf te horen krijgt! Ik leer mezelf nog meer kennen en het helpt me om meer met de stroming mee te bewegen, in plaats van mezelf tegen te werken. Ik ervaar hierdoor meer vertrouwen en rust in mijn werk en in mijn leven.

- Petra Hoogenboom - Massagetherapeut

Human Design is niet geschikt voor iedereen

Een Human Design sessie van Sylvivre past bij je als je:

– wil weten wie je bent en wat je hier op aarde komt doen

– nieuwsgierig bent en bereid bent om buiten de gebaande paden te treden

– echt naar jezelf durft te kijken

– je wil ontwikkelen als mens

– stappen wil zetten om op een manier te leven die beter bij je past

“Ik voel meer rust in mezelf nu ik mijn Human Design ken.

Het geeft me houvast en ik snap mezelf beter!”