Leidinggevenden van professionals

Blue Velvet 3 helder + kleur tekst met weer gesneden

Wil je dat jouw waardevolle professionals optimaal ondersteund worden bij het uit zichzelf halen wat er in potentie in zit?

Professionals die hard werken en in principe goed presteren, maar die niet verder komen omdat ze tegen hun eigen blokkades aanlopen.

Die vastzitten in hun houding, gedachten en aannames en daar zonder begeleiding niet uitkomen.

En die daardoor niet het beste uit zichzelf halen en de kans lopen op vroegtijdig vertrek of om op termijn uit te vallen

Neem contact op

Ik breng hoger opgeleide medewerkers die vastzitten op een positieve manier in beweging. Door ze te begeleiden naar meer vertrouwen en inspiratie komt hun potentieel tot bloei. Ze gaan (weer) gemotiveerd en met daadkracht en flexibiliteit functioneren en samenwerken.

Ik combineer 17 jaar ervaring in het bedrijfsleven, waarvan 10 jaar als leidinggevende van professionals, met verschillende opleidingen op het gebied van persoonlijke ontwikkeling. Sinds 2008 begeleid ik als coach en trainer professionals in het bedrijfsleven en zelfstandig ondernemers.

Neem contact op om de mogelijkheden voor persoonlijke coaching en training voor je professionals te bespreken.

Wat vinden anderen?

Dirk Hogervorst

Ik merk duidelijk een positief effect bij beide professionals. De een laat veel meer regie, daadkracht en energie zien en kan zich beter verplaatsen in anderen, waardoor hij meer en sneller resultaat bereikt. De ander komt zichtbaar meer voor zichzelf op, kan beter haar grenzen aangeven en kan makkelijker loslaten wat niet haar verantwoordelijkheid is. Hierdoor gaat ze effectiever met haar tijd om en behaalt haar resultaten in kortere tijd. Ik ben ervan overtuigd dat dit een direct gevolg is van het coachingstraject dat ze bij jou doen.

- Dirk Hogervorst - Executive manager
Rene van Dijk

Syl, dank!! Voor de talloze creatieve opdrachten, familie opstellingen, visualisaties, meditaties en human design die mij naar mijzelf leerde kijken en mij mezelf leerde kennen. Ik voelde me heel veilig bij jou. Op mijn gemak. Daardoor kon ik me openstellen. Ik leerde spelenderwijs om mijn hoofd los te laten en in contact te komen met mijn gevoel. En daarop vertrouwen. Je hebt me geholpen om meer te vertrouwen op mezelf en een positiever en krachtiger zelfbeeld te ervaren.

- Rene van Dijk - Manager bij Lendrick Lodge