Introductiecursus Human Design

Vraag je je wel eens af wat je hier te doen hebt? Wil je weten wat je unieke rol in je werk en in het leven is?

 

Voel je je wel eens onzeker in het contact met anderen en wil je meer zelfvertrouwenWil je leren hoe je makkelijker voor jezelf kiest?

Met de introductiecursus Human Design leer je moeiteloos te leven zoals je leven bedoeld is!

Wat vinden anderen van de introductiecursus?

Anoek Neele

Samen met mijn collega’s van Effectory heb ik de cursus Human Design bij Syl gevolgd. Naast alle kleur- en drijfverentesten was dit eens een hele andere manier om meer over jezelf en elkaar te weten te komen. Iedereen heeft een heel eigen uniek ‘design’ wat, heel bijzonder, inzicht geeft in dieperliggende thema’s. Zoals richting en het gebruik van je intuïtie. Zo heb ik geleerd dat ik een hele heldere richting heb (waartoe ik op aarde ben). Iets wat ik al wist, maar waar ik nu nog meer naar durf te leven. Er waren ook leuke, kleine en praktische inzichten. Syl heeft de cursus licht, liefdevol en nuchter begeleid. Ze wist over ieders profiel veel te vertellen. Door dit met een groep collega’s te doen, gingen we elkaar beter begrijpen, alsmede onze natuurlijk rollen ten opzichte van elkaar. Heel bruikbaar in onze samenwerking.

- Anoek Neele - Teamcoach, procesbegeleider, theatermaker

Wat is Human Design?

Human Design is een relatief jong systeem (1987), dat echter veel oude kennis combineert. Zoals de 5.000 jaar oude I Tjing, de chakraleer en astrologie.

 

Het gaat ervan uit dat ieder mens uniek is en het geeft je antwoord op de universele vragen: Wie ben ik? en Waarom ben ik hier? Met de inzichten over je unieke design leer je ontspannen in wie je bent, zodat je vanuit rust en met vertrouwen het beste uit jezelf en uit je leven kunt halen. 

 

Een Human Design chart wordt uitgewerkt op basis van geboortedatum, -plaats en -tijdstip.

Wat vinden anderen van Human Design?

Hélène Bénard

Leven volgens mijn design geeft me meer energie en voldoening. Ik heb geleerd om rekening te houden met mijn ware natuur in plaats van er tegen te strijden. Inspirerend en leerzaam.

- Hélène Bénard - Communicatiemanager
Miranda Gaasterland

Er kwamen zo herkenbare karaktereigenschappen naar voren, maar ook valkuilen waar ik continue over struikel en maar niet lijk op te lossen. Dit alles werd steeds duidelijker. Het gaat erom hoe je hier mee omgaat en accepteert dat het bij je design hoort. Dan kom je in een flow!

- Miranda Gaasterland - Integraal leefstijlcoach

Introductiecursus Human Design: wat ga je leren?

♥ Achtergrondinformatie over Human Design en de opbouw van een Human Design chart

♥ Waar en hoe je je eigen Human Design chart en die van anderen uitdraait

Inzicht in je eigen design en dat van andere deelnemers

♥ Uitleg over de 9 centra: hoe werkt wederzijdse beïnvloeding

♥ Uitleg over de 5 types: wat is je unieke rol en bijbehorende strategie

♥ Uitleg over de 6 manieren van besluitvorming: hoe kies je in lijn met jezelf

 

♥ Ook toepasbaar op de designs van je partner, kinderen, collega’s, vrienden en familie

Wat levert het je op?

Je krijgt verhelderende inzichten over jezelf en over anderen

 Je krijgt inzicht in je unieke rol, manier van besluitvorming en kwaliteiten

Je leert jezelf en elkaar beter begrijpen en accepteren

 Je krijgt meer begrip voor onderlinge verschillen en ontdekt hoe iedereen elkaar aanvult

√ Je leert hoe je vanuit je unieke rol beter en makkelijker kunt samenwerken

Je ontdekt hoe je kunt leven op een manier die bij je past

Neem contact op

Heb je interesse om de introductiecursus Human Design samen met je team, collega-ondernemers of een andere groep te volgen, neem dan met onderstaande knop contact met me op en zet ‘Introductiecursus Human Design’ in het onderwerp. Je kunt me ook bellen op 06-51163090.

Wat vinden anderen van de introductiecursus?

Petra Hoogenboom

Bijzonder dat je zoveel heel herkenbare feiten over jezelf te horen krijgt! Ik leer mezelf nog meer kennen en het helpt me om meer met de stroming mee te bewegen, in plaats van mezelf tegen te werken. Ik ervaar hierdoor meer vertrouwen en rust in mijn werk en in mijn leven. De opbouw van de cursus Human Design vind ik goed, met veel afwisseling. Ook heel leuk en interessant om meer inzicht in de designs van anderen te krijgen.

- Petra Hoogenboom - Massagetherapeut