Individuele coaching

Je hebt meer dan genoeg werk – en je vraagt je af

‘Wil ik dit de rest van mijn leven blijven doen?’

Je bent het fijne gevoel kwijt van toen je dit werk begon. Toen wist je wat je wilde, wat klopte voor jou. Maar nu weet je dat niet meer zo zeker.

Je vraagt je af ‘Moet ik niet iets heel anders gaan doen?’. Maar wat dan? En hoe weet je of dat het goede is? Kun je daarmee je geld verdienen? En is ‘iets heel anders’ echt de oplossing?

Je hebt het gevoel de enige te zijn die niet weet wat je écht wil. Je bent op zoek naar ‘dat bijzondere’, je ware talent. Zodat je dat in kunt zetten in je werk. 

“Doorgaan zoals ik nu doe, geeft me veel stress.

Het grijpt me naar de keel.”

Hoe zou het voor je zijn als:

– je precies weet wie je bent en wat je écht wil in je leven en werk?

– je dat toepast in je werk en daarmee ‘je bijdrage levert’?

– je de juiste balans ervaart tussen tijd voor anderen (je gezin, je collega’s, je klanten) en tijd voor jezelf?

– je rust, tijd en ruimte hebt om de voor jou juiste keuzes te maken?

– je daarin meer kunt en durft te vertrouwen op je intuïtie?

Daar is niet zo heel veel voor nodig.

Ik begeleid je, diepgaand maar lichtvoetig, naar het punt waarop je precies weet wat ‘dat bijzondere’ is. Je ware talent dat je wil toepassen in je leven en werk. En vervolgens naar het punt waarop je daar ook helemaal naar leeft.

Je verschuilen achter woorden, lukt je niet meer met de individuele coaching van Sylvivre. Je leert spelenderwijs je hoofd en je ratio los te laten en te vertrouwen op je gevoel. Zodat je werkt aan een echte verandering van binnenuit.

Hoe ziet individuele coaching eruit?

Individuele coaching begint altijd met een intakesessie waarin we je vraag verhelderen. We onderzoeken of jouw coachingsvraag vooral gericht is op:

Inzicht: weten wat je écht wil. ‘Dat bijzondere’ ontdekken waarmee je verschil maakt.

Realisatie: doen wat je écht wil. Je echte talent echt toepassen in je dagelijks leven en werk.

Borging: blijven doen wat je écht wil. Je toegevoegde waarde vanuit vertrouwen en rust blijven inzetten.

Op basis van de intakesessie maken we specifieke afspraken, zodat het jóuw traject wordt.

De Bloem 2019 met kader

Een individueel traject helpt je om inzicht te krijgen in wie je bent en wat je echt blij en gelukkig maakt in je leven en in je werk. ‘Dat bijzondere’ dat écht bij jou past. En om dat vervolgens ook daadwerkelijk te gaan doen. 

Zodat je precies doet wat jou drijft als mens, waarmee je jouw persoonlijke bijdrage levert. Met focus, toewijding en voldoening.

Betekent dit dat je na een individueel coachingstraject ook echt ‘iets heel anders’ gaat doen?

Dat kan zeker. Het is lang niet altijd zo. Sommige mensen komen binnen in de hoop dat ze heel iets anders gaan doen en vinden weer voldoening en plezier in hun bestaande werk. Anderen vinden het een heel spannend idee om iets heel anders te gaan doen en die stappen door de coaching echt in een totaal andere loopbaan.

In ieder geval zit je na het coachingstraject beter op de plek waar je hoort. Ongeacht waar de verandering nou in zit. Omdat je beter weet en voelt wat je bijdraagt als mens. Waardoor je je zelfverzekerder voelt en het maakt je werk alleen maar leuker!

“Ik weet nu wat ik hier kom doen en wat ik echt wil.

En dat pas ik iedere dag een beetje meer toe.

Mijn leven is er ontzettend leuker door geworden!”

Wil je weten en doen wat echt past bij jou? Bij wie jij bent?

Neem via de knop hiernaast contact op om een afspraak te maken voor een intakesessie (vermeld ‘intakesessie’ in het onderwerp) of bel me op 06-51163090. 

Wat investeer je?

De intakesessie en de coachingssessies duren anderhalf uur en vinden plaats in mijn werkruimte in Mijdrecht.

Je betaalt € 149,50 per sessie.

Voor ondernemers is de prijs ex btw. Wordt coaching vergoed door je werkgever, dan maak ik een offerte op maat.

Waarom kan ik je begeleiden om te weten en doen wat je echt wil?

Ik heb 17 jaar in het bedrijfsleven en ruim 7 jaar als zelfstandig ondernemer gewerkt. Toen ik eind 2011 het bedrijfsleven verliet en mijn eigen bedrijf Sylvivre begon, koos ik echt voor mezelf. Vanuit de zekerheid dat ik wist wat ik te doen had, met alle onzekerheden van die stap.  

Ik volg al ruim 13 jaar coachingsopleidingen en heb vanaf 2008 honderden mensen gecoacht en begeleid om te doorgronden wie ze zijn en wat ze echt willen in hun leven en werk

Ik gebruik veel verschillende methoden en creatieve invalshoeken die ik intuïtief en gebaseerd op jouw coachingsvraag inzet. Zodat ik altijd wel een manier heb om echt bij jouw kern uit te komen.

Daardoor kan ik jou begeleiden om inzicht te krijgen in wat je echt wil, wat klopt voor jou. Wat jou drijft als mens. En om dat vervolgens ook echt toe te passen en in te zetten in je werk. 

Wat vinden anderen?

Reinoud Maris

Syl is iemand die doorvraagt waar de meeste mensen stoppen. Die zo open vraagt dat het niet bedreigend is, zodat je bij je zelf kan onderzoeken wat er is en speelt. Ze heeft een aanzienlijke hoeveelheid gereedschappen die ze kan inzetten om in te spelen op de situatie. Hierdoor kan zij vanuit verschillende invalshoeken dingen benaderen, zodat je dingen op verschillende manieren kan belichten en zien. Zo kan je onder begeleiding van Syl zelf inzichten krijgen over je eigen structuren, patronen en motivaties. Het heeft me enorm geholpen.

- Reinoud Maris - Designer
Rianka Kindt

Syl is een warme en betrokken coach die mij op creatieve wijze begeleidt in mijn persoonlijke groei. Ze helpt me met echte verandering van binnenuit. Ik ervaar meer lucht en ruimte. En dat levert innerlijke rust op. De counselingssessies brengen me inzicht in mezelf en wat ik wil. En concrete handvatten om mee aan de slag te gaan. Ik kan daardoor mijn potentieel beter inzetten. Syl volgt mijn tempo en pakt intuïtief door als het moet. Het voelt heel veilig, ook als het spannend wordt.

- Rianka Kindt - Integratief kindertherapeut

Mijn coaching is niet geschikt voor iedereen

Coaching bij Sylvivre past bij je als je stappen wil zetten om:

– de komende jaren geïnspireerd en vol energie je persoonlijke bijdrage te leveren

– echt naar jezelf te kijken

– grote en kleinere veranderingen in je werk door te voeren

– te groeien als mens

– te kiezen voor wat je écht wil

Wil je precies doen wat je echt wil? ‘Dat bijzondere’ waarmee je definieert wie jij bent?

Maak een afspraak voor een intakesessie.  Mail me via de knop hiernaast (vermeld ‘intakesessie’ in het onderwerp) of bel me op 06-51163090.