Individuele coaching: Doen wat je écht wil in leven en werk!

“Mijn (werk)glas is te vaak halfleeg!”

Je wil graag leuk werk én zinvol bezig zijn. Je bijdrage leveren als mens. Dat zit nu voor je gevoel onvoldoende in je werk. En je hebt de rust en ruimte niet om voor jezelf te onderzoeken wat je dan wel wil. Waardoor je plezier en vervulling mist en waardoor je werk te vaak meer energie kost dan dat het oplevert.

Je wil iets doorbreken in je leven. De dingen anders doen en in beweging komen. Maar je weet niet hoe en het niet-weten zorgt voor onrust en spanning. Je hebt het gevoel dat je blijft hangen. Dat maakt je soms onzeker, waardoor de stap naar verandering nog groter lijkt.

Je vraagt je wel eens af ‘Zou ik niet iets heel anders moeten doen? Iets waardoor ik veel beter tot mijn recht kom?’

Maar is ‘iets heel anders’ de oplossing? En wat dan?

“Als ik doorga op dezelfde manier, gaat me dat niet gelukkig maken.”

Wellicht heb je er al eens aan gedacht om de hulp van een coach in te schakelen.

Iemand die voorbij gaat aan wat je met je hoofd kunt bedenken. Zodat je ontdekt hoe je van betekenis kunt zijn, wat echt bij je past en wat je energie geeft.

Iemand die je scherp houdt. Zodat je minder streng bent voor jezelf en je de juiste balans weet te vinden tussen inspanning en ontspanning.

Iemand die je uitdaagt om buiten de lijntjes te kleuren. Zodat je een breder perspectief en nieuwe mogelijkheden ontdekt en keuzes durft te maken die passen bij wat jij wil.

Je hoeft het niet alleen te doen.

Ik begeleid je, diepgaand maar lichtvoetig, naar het punt waarop je met vertrouwen en plezier doet wat precies bij je past. Omdat je weet waar je in uitblinkt en wat je toegevoegde waarde is. En vervolgens naar het punt waarop je daar zelfverzekerd en ontspannen ook helemaal naar leeft en werkt.

Je verschuilen achter woorden, lukt je niet meer met de individuele coaching van Sylvivre. Je leert spelenderwijs je drukke hoofd en je rondmalende gedachten tot rust te brengen en te vertrouwen op je gevoel. Zodat je je eigen antwoorden ontdekt en werkt aan een echte en duurzame verandering van binnenuit.

Hoe ziet individuele coaching eruit?

Individuele coaching begint altijd met een vrijblijvende coachings-intakesessie waarin we je vraag verhelderen. We onderzoeken of jouw coachingsvraag vooral gericht is op:

Ontdekken wat je écht wil:

Je krijgt inzicht in wie je bent, waar je van nature goed in bent, wat je het allerleukste vindt en wat je energie geeft. Je ontdekt je persoonlijke impact als mens en je weet waar je kracht ligt en hoe je die in kunt zetten in je werk. Zodat je zelfverzekerd en met plezier bijdraagt aan het grotere geheel.

Vergroten van je zelfvertrouwen: 

Je leert hoe je de rust in jezelf kunt terugvinden en vanuit vertrouwen je bijdrage levert. Hoe je je kunt ontspannen als er veel van je wordt gevraagd en hoe je talenten en kwaliteiten beter tot hun recht komen. Zodat je vanuit natuurlijke kracht van betekenis bent en doet waar je blij van wordt.  

Op basis van de vrijblijvende coachings-intakesessie maken we specifieke afspraken, zodat het jóuw traject wordt.

Soms heb je voldoende aan 1 coachingssessie om jouw thema van dat moment te verhelderen en daar rust in te vinden.

Soms wil je verdieping aanbrengen in 1 thema of meerdere levensthema’s aanpakken. Daarvoor kun je gebruik maken van de korting die ik geef bij een set van 3 coachingssessies.

“Ik weet nu wat ik hier kom doen en wat ik echt wil.

En dat pas ik iedere dag een beetje meer toe.

Mijn leven is er ontzettend leuker door geworden!”

Wat investeer je?

In dit coronatijdbperk bied ik mijn coaching online aan via Zoom (videobellen). Gewoon vanuit je eigen ruimte thuis. Zonder reistijd. Ik garandeer je dat we ook online bij de kern uitkomen. Als je dat liever wil, kunnen we echter ook in mijn werkruimte afspreken. Ik werk in mijn grote leefkeuken in Goirle, dus ruimte genoeg om elkaar (volgens de regels van het RIVM) veilig en prettig te ontmoeten. 

De eenmalige coachings-intakesessie duurt 90 minuten en de reguliere coachingssessies duren 75 minuten. 

– Eenmalige coachings-intakesessie (90 minuten):

– Reguliere coachingssessie voor particulieren (75 minuten):

– Reguliere coachingssessie voor ondernemers (75 minuten):

– Set van 3 coachingssessies voor particulieren (3 keer 75 minuten): 

– Set van 3 coachingssessies voor ondernemers (3 keer 75 minuten):

99 euro

99 euro

119 euro

275 euro

299 euro

Voor ondernemers zijn de kosten voor coaching aftrekbaar als bedrijfskosten en is de prijs ex btw. Particulieren kunnen (loopbaan)coaching aftrekken als studiekosten, met een drempel van 250 euro. Kijk op de site van de belastingdienst voor meer informatie. 

Wordt coaching vergoed door je werkgever, dan maak ik een offerte op maat.

Aanmelding

Heb je interesse in mijn buiten de lijntjes – coaching? Ik wil je graag even spreken!

Bel me: 06-51163090. Dan kunnen we kennismaken en dan bespreken we alvast jouw coachvraag. Je kunt me ook een mail sturen om een (bel) afspraak te maken.

Wil je eerst een voorproefje van hoe ik werk? Vraag de gratis verbeeldingskracht-oefening ‘Waar sta ik in mijn leven en wat is mijn volgende stap?’ aan. Je ontvangt dan een e-mail met daarin een filmpje met een visualisatie en tekenopdracht en de reflectievragen die horen bij deze oefening. Maak je geen zorgen: je hoeft niet goed te kunnen tekenen om deze oefening te doen. Het tekenen is slechts een klein onderdeel en is bedoeld als middel om verder te kijken dan je hoofd kan bedenken. Je kunt je inzichten via de mail naar mij toesturen, zodat ik je persoonlijk feedback kan geven. 

Waarom kan ik je begeleiden om te doen wat je echt wil in leven en werk?

Ik heb 17 jaar in het bedrijfsleven en ruim 8 jaar als zelfstandig ondernemer gewerkt. Toen ik eind 2011 het bedrijfsleven verliet en mijn eigen bedrijf Sylvivre begon, koos ik echt voor mezelf. Vanuit de zekerheid dat ik wist wat ik te doen had, met alle onzekerheden van die stap. 

Ik heb de afgelopen jaren diverse veelzijdige coachingsopleidingen gedaan en heb vanaf 2008 honderden mensen gecoacht en begeleid om te doorgronden wie ze zijn en hoe ze zelfverzekerd hun talenten kunnen delen met de wereld. 

Ik gebruik veel verschillende methoden en creatieve invalshoeken die ik intuïtief en gebaseerd op jouw coachingsvraag inzet. Zodat ik altijd wel een manier vind om echt bij jouw kern uit te komen.

Betekent dit dat je na een individueel coachingstraject ook echt ‘iets heel anders’ gaat doen?

Dat kan zeker. Het is lang niet altijd zo. Sommige mensen komen binnen in de hoop dat ze heel iets anders gaan doen en vinden weer vertrouwen en plezier in hun bestaande werk. Anderen vinden het een heel spannend idee om iets heel anders te gaan doen en die stappen door de coaching echt in een totaal andere loopbaan.

In ieder geval zit je na het coachingstraject beter op de plek waar je hoort. Ongeacht waar de verandering nou in zit. Omdat je beter weet en ervaart wat je bijdraagt als mens. Waardoor je je zelfverzekerd voelt en het maakt je werk alleen maar leuker!

“Ik heb nu veel scherper wat mij drijft, wat mij gelukkig maakt

en hoe ik mijn kracht in mijn werk en daarbuiten kan inzetten”

Mijn coaching is niet geschikt voor iedereen

Coaching bij Sylvivre past bij je als je stappen wil zetten om:

– de komende jaren geïnspireerd en vol energie en vertrouwen je persoonlijke bijdrage te leveren

– echt en eerlijk naar jezelf te kijken

– grote en kleinere veranderingen in je werk en leven door te voeren

– te groeien als mens

– te kiezen voor wat je écht wil

Wat vinden anderen?

Reinoud Maris

Syl is iemand die doorvraagt waar de meeste mensen stoppen. Die zo open vraagt dat het niet bedreigend is, zodat je bij je zelf kan onderzoeken wat er is en speelt. Ze heeft een aanzienlijke hoeveelheid gereedschappen die ze kan inzetten om in te spelen op de situatie. Hierdoor kan zij vanuit verschillende invalshoeken dingen benaderen, zodat je dingen op verschillende manieren kan belichten en zien. Zo kan je onder begeleiding van Syl zelf inzichten krijgen over je eigen structuren, patronen en motivaties. Het heeft me enorm geholpen.

- Reinoud Maris - Designer
Rianka Kindt

Syl is een warme en betrokken coach die mij op creatieve wijze begeleidt in mijn persoonlijke groei. Ze helpt me met echte verandering van binnenuit. Ik ervaar meer lucht en ruimte. En dat levert innerlijke rust op. De counselingssessies brengen me inzicht in mezelf en wat ik wil. En concrete handvatten om mee aan de slag te gaan. Ik kan daardoor mijn potentieel beter inzetten. Syl volgt mijn tempo en pakt intuïtief door als het moet. Het voelt heel veilig, ook als het spannend wordt.

- Rianka Kindt - Integratief kindertherapeut