Individuele coaching: Werken met energie, rust en plezier!

“Wil ik dit de rest van mijn leven blijven doen?”

Je hebt een eigen bedrijf, maar je mist te vaak plezier en vervulling in wat je doet. Je wil graag leuk werk èn het gevoel zinvol bezig te zijn. Je vraagt je af ‘Wat zou ik anders willen en kunnen? En kan ik zomaar switchen?’ Er komt veel op je af. Zeker in deze tijd. En je hebt de rust niet om voor jou de juiste keuzes te maken.  

Of je hebt als hoger opgeleide professional een baan die veel van je vraagt en je bent al langer niet echt blij met je werk. De onzekerheid door de coronacrisis komt daar nog bij.  Je hoofd is erg druk en je begint vaak al moe aan je werkdag. Je moet jezelf regelmatig oppeppen om je schouders eronder te zetten.

“Doorgaan zoals ik nu doe, geeft me veel stress.

Het grijpt me naar de keel.”

Je speelt met de gedachte ‘Moet ik niet iets heel anders gaan doen?’. Maar wat dan? Waar word je echt blij van? Hoe weet je of dat het goede is? En kun je daarmee je geld verdienen? Je hebt het gevoel dat je de enige bent die niet weet dat je echt wil. 

Hoe zou het voor je zijn als:

– je elke dag met plezier werk doet ‘wat ertoe doet’ en waar je goed in bent?

– je je kunt ontspannen omdat je kunt vertrouwen op jezelf en je eigen kunnen?

– je minder streng bent voor jezelf en je keuzes durft te maken die passen bij wat jij wil?

Dan werk je prettiger. Want je gelooft in jezelf en doet waar je in uitblinkt en wat je energie geeft. Je weet wat je sterke kanten zijn en hoe je als mens tot je recht komt. Je werkt vanuit rust en vertrouwen. Dan is het leven lichter en leuker. Omdat je de juiste balans weet te vinden tussen inspanning en ontspanning. Je voelt je vrij, krachtig en positief. 

Daar is niet zo heel veel voor nodig.

Ik begeleid je, diepgaand maar lichtvoetig, naar het punt waarop je met vertrouwen en plezier doet wat precies bij je past. Omdat je weet waar je goed in bent en wat je toegevoegde waarde is. En vervolgens naar het punt waarop je daar zelfverzekerd en ontspannen ook helemaal naar leeft en werkt.

Je verschuilen achter woorden, lukt je niet meer met de individuele coaching van Sylvivre. Je leert spelenderwijs je hoofd en je ratio los te laten en te vertrouwen op je gevoel. Zodat je je eigen antwoorden ontdekt en werkt aan een echte verandering van binnenuit.

Hoe ziet individuele coaching eruit?

Individuele coaching begint altijd met een coachings-intakesessie waarin we je vraag verhelderen. We onderzoeken of jouw coachingsvraag vooral gericht is op:

Ontdekken wat je écht wil:

Je krijgt inzicht in wie je bent, waar je van nature goed in bent, wat je het allerleukste vindt en wat je energie geeft. je ontdekt je persoonlijke impact als mens en je weet waar je kracht ligt en hoe je die in kunt zetten in je werk. Zodat je zelfverzekerd en met plezier bijdraagt aan het grotere geheel.

Vergroten van je zelfvertrouwen: 

Je leert hoe je de rust in jezelf kunt terugvinden en vanuit vertrouwen je bijdrage levert. Hoe je je kunt ontspannen als er veel van je wordt gevraagd en hoe je talenten en kwaliteiten beter tot hun recht komen. Zodat je vanuit natuurlijke kracht van betekenis bent en doet waar je blij van wordt.  

Op basis van de coachings-intakesessie maken we specifieke afspraken, zodat het jóuw traject wordt.

Betekent dit dat je na een individueel coachingstraject ook echt ‘iets heel anders’ gaat doen?

Dat kan zeker. Het is lang niet altijd zo. Sommige mensen komen binnen in de hoop dat ze heel iets anders gaan doen en vinden weer vertrouwen en plezier in hun bestaande werk. Anderen vinden het een heel spannend idee om iets heel anders te gaan doen en die stappen door de coaching echt in een totaal andere loopbaan.

In ieder geval zit je na het coachingstraject beter op de plek waar je hoort. Ongeacht waar de verandering nou in zit. Omdat je beter weet en voelt wat je bijdraagt als mens. Waardoor je je zelfverzekerder voelt en het maakt je werk alleen maar leuker!

Is individuele coaching bij Sylvivre hetzelfde als loopbaancoaching?

Je kan het ook loopbaancoaching noemen. Het doel is dat jij tot bloei komt in je loopbaan. Bij de een betekent dat een uitgebreid loopbaantraject. Bij de ander ligt de focus op het (her)vinden van rust, betekenis en voldoening in het huidige werk. 

Hoe dan ook zit je na de individuele coaching beter in je vel. Je bent minder kritisch naar jezelf en meer tevreden met hoe je bent. Je hebt je talenten ontdekt en durft deze in te zetten, zodat je van betekenis bent en met vertrouwen en plezier doet wat precies bij je past. 

“Ik weet nu wat ik hier kom doen en wat ik echt wil.

En dat pas ik iedere dag een beetje meer toe.

Mijn leven is er ontzettend leuker door geworden!”

Wil je zelfverzekerd en vanuit rust doen wat jou energie geeft? Gun jezelf dan een individueel coachingstraject.

Vermeld ‘coachings-intakesessie’ in het onderwerp. 

Wat investeer je?

In dit coronatijdbperk bied ik mijn coaching online aan via Zoom (videobellen). Gewoon vanuit je eigen ruimte thuis. Zonder reistijd. Ik garandeer je dat we ook online bij de kern uitkomen. Als je dat liever wil, kunnen we echter ook in mijn werkruimte afspreken. Ik werk in mijn grote leefkeuken in Goirle, dus ruimte genoeg om elkaar (volgens de regels van het RIVM) veilig en prettig te ontmoeten. 

De eenmalige coachings-intakesessie en de reguliere coachingssessies duren anderhalf uur. 

– Online inspiratiegesprek (via Zoom, 30 minuten)

– Eenmalige coachings-intakesessie (online of in Goirle, 90 minuten):

– Reguliere coachingssessie (online of in Goirle, 90 minuten):

– Set van 3 coachingssessies (online of in Goirle, 3 keer 90 minuten):

Gratis

99 euro

149 euro

399 euro

Voor ondernemers zijn de kosten voor coaching aftrekbaar als bedrijfskosten en is de prijs ex btw. Particulieren kunnen (loopbaan)coaching aftrekken als studiekosten, met een drempel van 250 euro. Kijk op de site van de belastingdienst voor meer informatie. 

Wordt coaching vergoed door je werkgever, dan maak ik een offerte op maat.

Waarom kan ik je begeleiden om met energie, rust en plezier te doen wat echt bij je past?

Ik heb 17 jaar in het bedrijfsleven en ruim 8 jaar als zelfstandig ondernemer gewerkt. Toen ik eind 2011 het bedrijfsleven verliet en mijn eigen bedrijf Sylvivre begon, koos ik echt voor mezelf. Vanuit de zekerheid dat ik wist wat ik te doen had, met alle onzekerheden van die stap. 

Ik heb de afgelopen jaren diverse veelzijdige coachingsopleidingen gedaan en heb vanaf 2008 honderden mensen gecoacht en begeleid om te doorgronden wie ze zijn en hoe ze zelfverzekerd hun talenten kunnen delen met de wereld. 

Ik gebruik veel verschillende methoden en creatieve invalshoeken die ik intuïtief en gebaseerd op jouw coachingsvraag inzet. Zodat ik altijd wel een manier vind om echt bij jouw kern uit te komen. 

Daardoor kan ik jou begeleiden om ontspannen jezelf te zijn en vanuit rust en kracht jouw bijdrage als mens te leveren. Zodat je energiek en met plezier doet waar je voor staat.

Wat vinden anderen?

Reinoud Maris

Syl is iemand die doorvraagt waar de meeste mensen stoppen. Die zo open vraagt dat het niet bedreigend is, zodat je bij je zelf kan onderzoeken wat er is en speelt. Ze heeft een aanzienlijke hoeveelheid gereedschappen die ze kan inzetten om in te spelen op de situatie. Hierdoor kan zij vanuit verschillende invalshoeken dingen benaderen, zodat je dingen op verschillende manieren kan belichten en zien. Zo kan je onder begeleiding van Syl zelf inzichten krijgen over je eigen structuren, patronen en motivaties. Het heeft me enorm geholpen.

- Reinoud Maris - Designer
Rianka Kindt

Syl is een warme en betrokken coach die mij op creatieve wijze begeleidt in mijn persoonlijke groei. Ze helpt me met echte verandering van binnenuit. Ik ervaar meer lucht en ruimte. En dat levert innerlijke rust op. De counselingssessies brengen me inzicht in mezelf en wat ik wil. En concrete handvatten om mee aan de slag te gaan. Ik kan daardoor mijn potentieel beter inzetten. Syl volgt mijn tempo en pakt intuïtief door als het moet. Het voelt heel veilig, ook als het spannend wordt.

- Rianka Kindt - Integratief kindertherapeut

Mijn coaching is niet geschikt voor iedereen

Coaching bij Sylvivre past bij je als je stappen wil zetten om:

– de komende jaren geïnspireerd en vol energie en vertrouwen je persoonlijke bijdrage te leveren

– echt en eerlijk naar jezelf te kijken

– grote en kleinere veranderingen in je werk en leven door te voeren

– te groeien als mens

– te kiezen voor wat je écht wil

“Ik heb nu veel scherper wat mij drijft,

wat mij gelukkig maakt

en hoe ik mijn kracht in mijn werk en daarbuiten kan inzetten”

Wil je doen wat je écht wil in leven en werk?