Human Design

foto bezieling gesneden + groter + kleur + tekst

Wil je meer inzicht in je kwaliteiten, valkuilen en uitdagingen, zodat je meer vertrouwen krijgt in jezelf?

Wil je weten wat je hier op aarde te doen hebt en wat je unieke persoonlijke rol is?

Wil je leren hoe je het beste besluiten neemt, zodat je makkelijker voor jezelf kiest?

Human Design leert je moeiteloos leven zoals je leven bedoeld is!

Wat is Human Design?

Human Design is een relatief jong systeem, waarin onder andere de 5.000 jaar oude chinese I Tjing en Astrologie wordt gecombineerd. Het geeft je inzicht in je unieke ontwerp. Waar ben je ten diepste jezelf en kun je op jezelf vertrouwen? Waar heb je jezelf aangepast? Hoe ben je met anderen verbonden? Deze informatie helpt je om te ontspannen in wie je bent en om je eigen uniekheid te leven. Het brengt je in contact met je natuurlijke levenskracht

 

Je design wordt bepaald op basis van je geboortedatum, -plaats en -tijdstip.

Individuele sessies

Stap 1 Basissessie

De basissessie geeft je meer begrip voor je persoonlijke rol en bijbehorende strategie. Je ontdekt hoe je keuzes kunt maken die beter bij je passen. Je krijgt inzicht in waar je jezelf iets hebt aan- of afgeleerd, waar je echt jezelf bent en waar je je potentiële wijsheid kunt ontwikkelen. 

Stap 2 Verdiepingssessie

Na de basissessie kun je een verdiepingssessie doen. Deze geeft je meer inzicht in de zin van je bestaan, je interactie met anderen en je natuurlijke positie in het leven. Je ontdekt wat je persoonlijke unieke levensdoel is, jouw bijdrage en betekenis in het leven. 

Gun je iemand anders om meer in lijn met zichzelf te leven en te werken?

Bestel een kadobon!

Gezamenlijke relatiesessie

Een gezamenlijke relatiesessie kun je doen met je liefdespartner, een familielid of met vrienden. Je krijgt meer inzicht in de dynamiek en meer begrip voor de onderlinge verschillen. Waar trek je elkaar aan en waar sta je op elkaars tenen? Wat zorgt voor vriendschap en een gemeenschappelijke kijk op de wereld?

Een sessie met een zakenrelatie is ook mogelijk. Waar vul je elkaar aan? Hoe kun je vanuit gelijkwaardigheid jezelf zijn en de samenwerking op een hoger plan brengen

Wat vinden anderen?

Marian van Offeren

Met deze Human Design relatiesessie heb je me het vertrouwen gegeven om mezelf te mogen zijn. Door jouw uitleg over ieders inbreng in deze samenwerking, heb ik gevoeld dat mijn rol net zo belangrijk is als die van de ander. En dat als ik mijn rol niet pak, we dan niet het beste uit onze samenwerking halen. Ik kan vertrouwen op mezelf en niet alleen op de ander. Het gaat over gelijkwaardigheid, voelen dat de ander en ik allebei waardevol zijn en dat zet me in mijn kracht!

- Marian van Offeren - Virtual Assistent

Maak een telefonische afspraak

Maak een telefonische afspraak voor meer informatie en om de mogelijkheden te bespreken. Tijdens dat gesprek vertel ik je de basisgegevens van je Human Design. Druk op onderstaande knop en vermeld ‘Human Design’ in het onderwerp.

Wat vinden anderen?

Miranda Gaasterland

De Human Design sessie duurde 2 uur en mocht van mij wel de hele dag duren. Syl vertelde alles gelukkig heel duidelijk en legde met veel liefde en geduld alles uit. Naast de theorie voelde ze ook energetisch wat bij mij paste en wat belangrijk was om te vertellen en toe te lichten. Dat maakt dat de sessie uniek is voor jou als persoon.

Ingewikkeld vond ik het wel. Er kwamen zo herkenbare karaktereigenschappen en vaardigheden naar voren, maar ook zaken en valkuilen waar ik continue over struikel en maar niet lijk op te lossen. Dit alles werd steeds duidelijker. Het gaat er om hoe je hier mee omgaat en accepteert dat het bij je design hoort en wanneer je dat snapt, dan kom je in een flow!

- Miranda Gaasterland - Integraal leefstijlcoach
Hélène Bénard

Human Design heeft mij een aantal heel belangrijke inzichten in mijzelf gegeven. Leven volgens mijn design geeft mij meer energie en voldoening. Sommige stukjes vallen direct op z’n plek en soms kost het meer tijd om het in mijn leven te integreren, ik ben daar volop mee aan het experimenteren. Ook waren er dingen die ik aan mezelf probeerde te verbeteren, dingen die ik zelfs afwees in mezelf. Syl heeft me uitgelegd dat dit een stukje van mij is, van mijn ware natuur. Nu kan ik er rekening mee houden, in plaats van tegen mijn ware natuur te strijden. En dat is een heel ander gevoel. De sessie bij Syl was inspirerend en leerzaam en krijgt absoluut een vervolg.

- Hélène Bénard - Communicatiemanager