Abonnement op Bezieling FM: meer informatie

Hoe is het abonnement opgebouwd?

Swatch donkergrijs

Maandelijkse thema-opdracht

Je leven in perspectief

 

Iedere maand krijg je een inspiratiemail met een visualisatie en tekenopdracht. Maak je geen zorgen: Je hoeft niet goed te kunnen tekenen om hieraan mee te doen. Het tekenen is slechts een klein onderdeel en helpt je om jezelf en je leven in een ander perspectief te plaatsen. Met behulp van reflectievragen kun je de beelden en tekeningen duiden voor jezelf.

Eigen tempo

 

De inspiratiemail komt iedere maand op een vast tijdstip in je mailbox, maar je bepaalt zelf wanneer je de opdracht doet. Je hoeft dus niet op een vast tijdstip deel te nemen en je bepaalt je eigen tempo. De opdrachten blijven 2 maanden beschikbaar. 

Swatch donkergrijs

Besloten facebookgroep

Ervaringen delen

 

Je krijgt toegang tot een besloten facebookgroep, waarin je je inzichten kunt delen en waarin je elkaar kunt inspireren.

Voor jezelf staan

 

Door je inzichten in een veilige omgeving te delen, laat je jezelf zien en ga je voor jezelf staan. Deelname aan deze facebookgroep is vrijwillig.

Swatch donkergrijs

Persoonlijke begeleiding

Persoonlijke feedback

 

Ik reageer op de verslagen van je ervaringen. Dus ik kijk mee met je proces, stel verdiepende vragen, spiegel belangrijke inzichten en help je vooruit als je vastloopt of vragen hebt.

Extra begeleiding

 

Mocht je behoefte hebben aan extra individuele begeleiding, zodat je dieper naar bepaalde thema’s kunt kijken, dan krijg je gedurende je abonnement 10% korting op individuele coaching.

Swatch donkergrijs

‘Effe chill met Syl’

Een extra relaxmoment met jezelf

 

Op de 15e van de maand ontvang je ‘Effe chill met Syl’. Een e-mail met een leuke, snelle en doeltreffende chill-tip. Voor rust in je hoofd, ontspanning in je lijf en positiviteit en plezier in je dagelijks leven!

Hoe zien de thema-opdrachten eruit?

Levensvragen

 

De thema-opdrachten sluiten aan bij de tijd van het jaar, de actualiteit in de wereld of bij (levens)vragen die ik rondom mij hoor. Zo krijg je bijvoorbeeld antwoord op de vragen:

SYLVIVRE swatch blauw

Hoe kom je weer in balans?

SYLVIVRE swatch blauw

Hoe blijf je positief in deze onzekere tijd?

SYLVIVRE swatch blauw

Hoe durf je jezelf te zijn?

SYLVIVRE swatch blauw

Hoe maak je een frisse start in het nieuwe jaar?

SYLVIVRE swatch blauw

Hoe kun je meer houden van jezelf?

Hoeveel thema-opdrachten krijg je?

10 thema-opdrachten

 

In juli en augustus krijg je 1 opdracht in plaats van twee. En in december ontvang je in verband met de drukke maand geen opdracht. Je krijgt dus 10 thema-opdrachten in een jaar.

Je kunt maandelijks starten

 

Er is geen specifieke volgorde in de oefeningen. Je meldt je aan voor een jaar.

Heb je interesse?

Ik hoor graag van je!

 

Bel me op 06 – 51 16 30 90 of mail me met de oranje knop.