100% jezelf zijn in relatie met de ander (relatiedesign)

“Hoe kan ik meer in mijn kracht staan in deze relatie?”

Relaties. Ze zijn er in alle soorten en maten. Liefdesrelaties. Zakenrelaties. Vriendschapsrelaties. Ze dagen je uit, ondersteunen je in je ontwikkeling als mens en ze verrijken je leven. 

Maar wat als je je onzeker voelt in relatie tot de ander?

Je vindt het soms moeilijk om voor jezelf op te komen. Om jouw wensen serieus te nemen. Je durft dan niet te zeggen wat je op het hart ligt, omdat je geleerd hebt om je aan te passen. Voor de lieve vrede. Dus doe je jezelf te kort. En daarmee ook de ander.  

Je werkt bijvoorbeeld graag samen, maar je twijfelt soms over jouw bijdrage in de relatie. Waar ligt jouw kracht en hoe kan je die meer inzetten? Is daar wel ruimte voor? Je weet niet altijd waar je aan toe bent. Dat kan je onzeker maken.

Of je hebt een fijne liefdesrelatie, maar je vraagt je wel eens af ‘Wie ben ik in deze relatie? Wat is van mij zichtbaar in ons leven?’ Je kunt dan meegaan met de ander ookal voelt het niet altijd goed. Je verwacht meer balans in je relatie, maar weet niet hoe je dat voor elkaar krijgt.

“Waarom durf ik niet meer voor mezelf op te komen?”

Stel nou dat:

– je precies weet hoe jij en de ander in elkaar steken en waarom jullie op een bepaalde manier op elkaar reageren?

– je je krachtig voelt omdat weet dat je gelijkwaardig en waardevol bent in de relatie?

– je 100% jezelf durft te zijn en ontspannen in contact bent met elkaar?

Dan sta je allebei in je kracht. Je weet wie je bent en dat je je niet anders hoeft voor te doen. Je bent moeiteloos jezelf in relatie met de ander. Dan voel je je op je gemak bij elkaar. Want je weet waar jij, de ander en jullie samen voor staan. Waardoor ‘het stroomt’. Je stimuleert elkaar en jullie contact is fijn, open en krachtig. 

Gun jezelf en elkaar een relatiesessie volgens Human Design 

Naast alle kleur- en drijfverentesten is dit een hele andere manier om meer over jezelf en elkaar te weten te komen. Het helpt je om helder en met meer afstand te kijken naar dingen die spelen. Waardoor je beter onderscheid kunt maken tussen wat bij jou hoort en wat bij de ander hoort. Dit onderscheid en de handvatten die Human Design geeft, ondersteunt jullie om dichterbij jezelf en je natuurlijke kracht te blijven. Waardoor je vanuit gelijkwaardigheid en rust meer jezelf durft te zijn en het contact vrijer, prettiger en makkelijker verloopt.

Hoe ziet een relatiesessie eruit?

De relatiesessie is een sessie voor 2 personen (die bijvoorbeeld samenwerken of een liefdes- of vriendschapsrelatie hebben) waarin jullie helderheid krijgen over vragen zoals:

– Waarin lijken we op elkaar en waarin verschillen we van elkaar? En hoe beïnvloeden we elkaar?

– Wat zijn onze sterke punten en hoe kunnen we elkaar het beste aanvullen? 

– Waar zitten potentiële knelpunten en hoe kunnen we daar beter mee omgaan?

De relatiesessie geeft je meer inzicht en begrip voor jezelf, elkaar en de dynamiek in jullie relatie. Je leert hoe je meer op jezelf kunt vertrouwen en hoe je knelpunten en verschillen beter kunt oplossen waardoor jullie soepel, krachtig en ongedwongen in de verbinding met elkaar staan.

“Ik kan vertrouwen op mezelf en niet alleen op de ander”

Wat investeer je?

Voorwaarde voor de relatiesessie is dat jullie beiden ieder een individuele basissessie Human Design ‘Wie ben ik?’ hebben gevolgd. De sessies duren 2 uur en vinden normaal gesproken plaats in mijn werkruimte in Goirle. in dit coronatijdperk kunnen we deze afspraken ook online (via Zoom videobellen) doen. 

Basissessie voor particulieren (120 minuten):

Basissessie voor ondernemers (120 minuten):

Relatiesessie op maat (120 minuten): 

€ 175 (individuele sessie) 

€ 199 * (individuele sessie)

€ 299 * (sessie voor 2 personen, € 149,50 * per persoon)

* Voor ondernemers zijn de kosten voor coaching aftrekbaar als bedrijfskosten en is de prijs ex btw. Particulieren kunnen (loop)baancoaching aftrekken als studiekosten, met een drempel van 250 euro. Kijk op de site van de belastingdienst voor meer informatie. 

Wordt coaching vergoed door je werkgever, dan maak ik een offerte op maat.

Voor een groepsanalyse / teamtraining Human Design of voor een gezinsdynamieksessie ga ik graag in gesprek om jullie vraag / behoefte te onderzoeken, zodat ik een aanbod op maat kan maken.

Human Design is gebaseerd op je geboortedatum, -plaats en -tijdstip. Je geboortetijdstip kun je opvragen bij het geboorteregister.

Aanmelding

Wil je vanuit rust en gelijkwaardigheid het beste uit jullie relatie of samenwerking halen? Stuur me een mail door op onderstaande knop te drukken. Vermeld ‘relatiesessie Human Design’ in het onderwerp.

Ben je met meer dan 2 personen en wil je de samenwerking in je team of groep ondernemers verbeteren? Maak een afspraak voor een groepsanalyse of teamtraining Human Design (vermeld ‘groepsanalyse / teamtraining Human Design’ in het onderwerp).

Wil je inzicht in de dynamiek van je gezin en ervoor zorgen dat ieder gezinslid de ruimte heeft om vanuit natuurlijke kracht zichzelf te zijn? Informeer naar de mogelijkheden voor een gezinsdynamieksessie (vermeld ‘gezinsdynamiek Human Design’ in het onderwerp).

Waarom Human Design bij Sylvivre?

Ik ben fan van Human Design. Sinds 2011 heb ik me er via opleiding, zelfstudie, verdiepingscursussen en met heel veel vlieguren in verdiept. Ik pas het systeem al 9 jaar toe als coach.

Human Design geeft je een zeer gedetaillieerd, herkenbaar en praktisch inzicht in wie je bent en een ‘handleiding’ waarmee je leven soepeler verloopt. Met meer rust, energie en voldoening.

Met behulp van een relatiechart kan ik jullie precies vertellen waar jullie knelpunten en kansen zitten en hoe je elkaar versterkt. Zodat je 100% jezelf durft te zijn in de relatie en je het beste in jezelf en elkaar naar boven haalt. Met minder wrijving en meer begrip, rust en plezier. 

Wat vinden anderen?

Marian van Offeren

Met deze Human Design relatiesessie heb je me het vertrouwen gegeven om mezelf te mogen zijn. Door jouw uitleg over ieders inbreng in deze samenwerking, heb ik gevoeld dat mijn rol net zo belangrijk is als die van de ander. En dat als ik mijn rol niet pak, we dan niet het beste uit onze samenwerking halen. Ik kan vertrouwen op mezelf en niet alleen op de ander. Het gaat over gelijkwaardigheid, voelen dat de ander en ik allebei waardevol zijn en dat zet me in mijn kracht!

- Marian van Offeren - Virtual Assistent
Anoek Neele

Naast alle kleur- en drijfverentesten was dit eens een hele andere manier om meer over jezelf en elkaar te weten te komen. Iedereen heeft een heel eigen uniek ‘design’ wat, heel bijzonder, inzicht geeft in dieperliggende thema’s. Hiermee gaan we elkaar beter begrijpen, ook over onze natuurlijke rollen ten opzichte van elkaar. Heel bruikbaar in onze samenwerking.

- Anoek Neele - Teamcoach, procesbegeleider, theatermaker

“Ik begrijp mezelf en de ander nu beter.

Heel bruikbaar in onze samenwerking.”