Haal het beste uit je samenwerking (met Human Design)

Je werkt graag met elkaar samen – maar je vraagt je af:

“Hoe kan ik meer in mijn kracht staan in deze samenwerking?”

Je vraagt je af wat jouw bijdrage is in de samenwerking. Waar ligt je kracht en hoe kan je die meer inzetten? Durf je dat wel? Je wil daarin vertrouwen op jezelf en op je gevoel. Maar je weet niet hoe je dat moet doen.

Je houdt jezelf te klein. Je bent teveel bezig met de omgeving, niet met wat goed is voor jou. Daardoor zit je veel in je hoofd. Dat kost energie.

Je merkt dat je elkaar beïnvloedt, waardoor je soms op de rem staat. Je wil samen graag volle kracht vooruit en vraagt je af waar dat remmen dan vandaan komt. En hoe zorg je ervoor dat je elkaar stimuleert en het beste uit jullie samenwerking haalt?

“Het is een hele uitdaging om te ontdekken

hoe onze samenwerking het beste werkt!”

Stel nou dat:

– je precies weet hoe jij en de ander in elkaar steken?

– je snapt waarom je op een bepaalde manier op elkaar reageert?

– je helder hebt waar jullie potentiële irritaties en uitdagingen zitten?

– je weet hoe je elkaar aanvult en hoe je beter van elkaars kwaliteiten gebruik kunt maken?

– je kunt vertrouwen op jezelf en kunt samenwerken vanuit gelijkwaardigheid?

Op die vragen geeft een samenwerkingssessie volgens 

Human Design de antwoorden! 

Naast alle kleur- en drijfverentesten is dit een hele andere manier om meer over jezelf en elkaar te weten te komen. Het helpt je om helder en met meer afstand te kijken naar dingen die spelen. Waardoor je beter onderscheid kunt maken tussen wat bij jou hoort en wat bij de ander hoort. Dit onderscheid en de handvatten die Human Design geeft, ondersteunt jullie om dichterbij jezelf en je natuurlijke kracht te blijven. Waardoor je het beste uit jezelf, elkaar en de samenwerking haalt.

De samenwerkingssessie is een sessie voor 2 personen met als onderwerp ‘Wie zijn wij in deze samenwerking?‘.

Na afloop van de samenwerkingssessie weten jullie waar ieders kracht ligt en hoe je daar gezamenlijk het maximale uit kunt halen. Je hebt begrip voor de onderlinge verschillen en waar je op elkaars tenen staat. Daarnaast weet je ook waar je elkaar aanvult. Dus hoe je vanuit gelijkwaardigheid jezelf kunt zijn en de samenwerking op een hoger plan brengt.

“Ik kan vertrouwen op mezelf en niet alleen op de ander”

Wil je vanuit gelijkwaardigheid het beste uit jullie samenwerking halen?

Neem contact op met de knop hiernaast om een afspraak te maken voor een samenwerkingssessie (vermeld ‘samenwerkingsessie Human Design’ in het onderwerp). Of bel me op 06-51163090.

Ben je met meer dan 2 personen en wil je de samenwerking in je team of groep ondernemers verbeteren? Maak een afspraak voor een groepsanalyse of teamtraining Human Design met behulp van de knop hiernaast (vermeld ‘groepsanalyse Human Design’ of ‘teamtraining Human Design’ in het onderwerp).

Wat investeer je?

Voorwaarde voor deze samenwerkingssessie is dat jullie beiden ieder een individuele basissessie Human Design ‘Wie ben ik?’ hebben gevolgd. De sessies duren 2 uur en vinden plaats in mijn werkruimte in Goirle.

Basissessie ‘Wie ben ik?’ (2 uur):

Samenwerkingssessie (2 uur): 

€ 199,00 * (individuele sessie)

€ 299,00 * (sessie voor 2 personen, € 149,50 * per persoon)

* Voor ondernemers zijn de kosten voor coaching aftrekbaar als bedrijfskosten en is de prijs ex btw. Particulieren kunnen (loop)baancoaching aftrekken als studiekosten, met een drempel van 250 euro. Kijk op de site van de belastingdienst voor meer informatie. 

Wordt coaching vergoed door je werkgever, dan maak ik een offerte op maat.

Voor een groepsanalyse of teamtraining Human Design ga ik graag in gesprek om jullie vraag / behoefte te onderzoeken, zodat ik een aanbod op maat kan maken.

Human Design is gebaseerd op je geboortedatum, – plaats en – tijdstip. Je geboortetijdstip kun je opvragen bij het geboorteregister.

Waarom Human Design bij Sylvivre?

Ik ben fan van Human Design. Sinds 2011 heb ik me er via opleiding, zelfstudie, verdiepingscursussen en met heel veel vlieguren in verdiept. Ik pas het systeem al 8 jaar toe als coach.

Human Design geeft je een zeer gedetaillieerd, herkenbaar en praktisch inzicht in wie je bent en een ‘handleiding’ waarmee je leven soepeler verloopt. Met meer rust, energie en voldoening

Met behulp van een relatiechart kan ik jullie precies vertellen waar jullie knelpunten en kansen zitten en hoe je elkaar versterkt. Zodat jullie met meer plezier het beste uit jullie samenwerking halen.

Wat vinden anderen?

Marian van Offeren

Met deze Human Design relatiesessie heb je me het vertrouwen gegeven om mezelf te mogen zijn. Door jouw uitleg over ieders inbreng in deze samenwerking, heb ik gevoeld dat mijn rol net zo belangrijk is als die van de ander. En dat als ik mijn rol niet pak, we dan niet het beste uit onze samenwerking halen. Ik kan vertrouwen op mezelf en niet alleen op de ander. Het gaat over gelijkwaardigheid, voelen dat de ander en ik allebei waardevol zijn en dat zet me in mijn kracht!

- Marian van Offeren - Virtual Assistent
Anoek Neele

Naast alle kleur- en drijfverentesten was dit eens een hele andere manier om meer over jezelf en elkaar te weten te komen. Iedereen heeft een heel eigen uniek ‘design’ wat, heel bijzonder, inzicht geeft in dieperliggende thema’s. Hiermee gaan we elkaar beter begrijpen, ook over onze natuurlijke rollen ten opzichte van elkaar. Heel bruikbaar in onze samenwerking.

- Anoek Neele - Teamcoach, procesbegeleider, theatermaker

“Dit geeft me het vertrouwen dat ik mezelf mag zijn

in onze samenwerking”