Gratis online kennismakingsopdracht: ‘Mijn volgende stap?’

“Waar sta ik in mijn leven en wat is mijn volgende stap?”

IMG_4067

Je weet even niet waar je staat in je leven en in je werk. En je bent onzeker over waar je naar op weg bent. Je wil helderheid over ‘Wat wil ik nou echt? En hoe kom ik daar? Wat is nu mijn volgende stap?’ Je wil je eigen pad volgen maar het voelt alsof je in het diepe stapt.

Je vraagt je af: ‘Wat is mijn unieke bijdrage als mens? En waar kan ik op vertrouwen in mezelf?’

Hoe zou het voor je zijn als: 

– je weet dat je kunt rekenen op je innerlijke kompas?

– je helder hebt wat belangrijk voor je is en je voor jezelf durft te kiezen?

– je vanuit kracht je eigen koers en je eigen weg vervolgt?

Gun jezelf een moment van bezinning en reflectie!

Deze gratis online creatieve kennismakingsopdracht ‘Waar sta ik in mijn leven en wat is mijn volgende stap?’ ondersteunt je om de huidige onzekere tijd in een ander perspectief te plaatsen. Zodat je er met meer afstand naar kunt kijken. Even een pas op de plaats. 

Met deze opdracht kijk je terug op je leven en zie je hoe ver je al gekomen bent en wat je geleerd hebt. Zo krijg je inzicht in jouw bijdrage als mens. Over wat je meeneemt. Jouw toekomst in. Dit geeft je rust en houvast in jezelf. Zodat je stevig, positief en met vertrouwen je volgende stap zet.

“Er is veel meer mogelijk dan ik dacht.

En ik besef dat ik altijd de keuze heb hoe ik mijn weg vervolg.

Ik sta aan het roer!”

Je hebt even iemand nodig die je begeleidt om zelf te ontdekken waar je staat in je leven en werk. En hoe je met vertrouwen een stap vooruit zet. 

Met deze gratis kennismakingsopdracht ervaar je hoe creativiteit jou ondersteunt om de antwoorden in jezelf te ontdekken. Je ontvangt een e-mail met een visualisatie en tekenopdracht. Met behulp van reflectievragen ga je je tekening duiden voor jezelf. Zodat je zicht op jezelf en je leven helder wordt.

Je kunt je ervaringen en inzichten via de mail naar mij toesturen, zodat ik je persoonlijk feedback kan geven. Want het is fijn om een reactie te krijgen. Om gezien te worden. Ik kijk, denk en voel met je mee, spiegel belangrijke inzichten, geef tips en beantwoord vragen. Zodat je met vernieuwde energie en enthousiasme jouw weg in het leven vervolgt.

Meld je aan door op onderstaande knop te drukken. Vermeld ‘gratis kennismakingsopdracht’ in het onderwerp.

Wat vinden anderen?

Koen Schoonus

Leuke opdracht. Ik vond het fijn om te doen. Je nam me mooi mee op reis. De beelden kwamen uit een duidelijke diepe plek in mij, onmiskenbaar. Food for thought. De reflecties van jouw kant op mijn inzichten vond ik heel waardevol. Ik weet weer dat ik op mezelf kan rekenen. Deze creatieve oefening heeft me enorm in mijn kracht gezet. Daar kan ik dagen later nog steeds op intappen.

- Koen Schoonus - Senior Quality Engineer
Cindy Kwakernaak

De meerwaarde van deze creatieve manier van coaching is dat je je niet kunt verschuilen achter woorden. De beelden zitten veel dichter bij jezelf en waar het echt om draait. Als je het beeld hebt gezien, blijft het beter hangen.

- Cindy Kwakernaak - Logistiek informatie analist