Gratis verbeeldingskracht-oefening: ‘Mijn volgende stap?’

“Waar sta ik in mijn leven en hoe wil ik verder?

Wat is mijn volgende stap?”

IMG_4067

Je weet niet altijd waar je staat in je leven en in je werk. En je bent soms onzeker en eigenlijk ook heel nieuwsgierig over waar je naar op weg bent. Je wil helderheid over ‘Wat wil ik nou echt? En hoe kom ik daar? Wat is nu mijn volgende stap?’ Je wil met vertrouwen je eigen pad volgen maar het voelt af en toe alsof je in het onbekende diepe stapt.

Je vraagt je af: ‘Hoe wil ik verder met mijn leven en waar kan ik op vertrouwen in mezelf?’

Om niet te blijven dralen en uitstellen heb je een klein zetje nodig. Zodat je helder krijgt wat belangrijk voor je is en hoe je voor jezelf durft te kiezen. Hoe je ontspannen je eigen koers en je eigen weg vervolgt. Omdat je weet dat je kunt rekenen op jezelf en op je innerlijk kompas. 

Gun jezelf een moment van bezinning en reflectie!

Deze gratis online verbeeldingskracht-oefening ‘Waar sta ik in mijn leven en wat is mijn volgende stap?’ ondersteunt je om de huidige onzekere tijd in een ander perspectief te plaatsen. Zodat je er met meer afstand naar kunt kijken. Even een pas op de plaats. 

Je kijkt terug op je leven en ziet hoe ver je al gekomen bent en wat je geleerd hebt. Zo krijg je inzicht in jouw bijdrage als mens. Over wat je meeneemt. Jouw toekomst in. Dit zorgt voor rust en houvast in jezelf. Zodat je stevig, positief en met vertrouwen je volgende stap zet.

“Er is veel meer mogelijk dan ik dacht.

En ik besef dat ik altijd de keuze heb hoe ik mijn weg vervolg.

Ik sta aan het roer!”

Met deze gratis opdracht ervaar je hoe je verbeeldingskracht jou ondersteunt om de antwoorden in jezelf te ontdekken. Je ontvangt een e-mail met een visualisatie en tekenopdracht. Maak je geen zorgen: het tekenen is slechts een klein onderdeel van de opdracht. Met behulp van reflectievragen ga je je ervaringen duiden voor jezelf. Zodat het zicht op jezelf en je volgende stap helder wordt.

Je kunt je ervaringen en inzichten naar mij mailen, zodat ik je persoonlijk feedback kan geven. Want het is fijn om een reactie te krijgen. Om gezien te worden. Ik kijk, denk en voel met je mee, spiegel belangrijke inzichten, geef tips en beantwoord vragen. 

Meld je aan door op onderstaande knop te drukken. Vermeld ‘gratis verbeeldingskracht-oefening’ in het onderwerp.

Wat vinden anderen?

Koen Schoonus

Leuke opdracht. Ik vond het fijn om te doen. Je nam me mooi mee op reis. De beelden kwamen uit een duidelijke diepe plek in mij, onmiskenbaar. Food for thought. De reflecties van jouw kant op mijn inzichten vond ik heel waardevol. Ik weet weer dat ik op mezelf kan rekenen. Deze creatieve oefening heeft me enorm in mijn kracht gezet. Daar kan ik dagen later nog steeds op intappen.

- Koen Schoonus - Senior Quality Engineer
Cindy Kwakernaak

De meerwaarde van deze creatieve manier van coaching is dat je je niet kunt verschuilen achter woorden. De beelden zitten veel dichter bij jezelf en waar het echt om draait. Als je het beeld hebt gezien, blijft het beter hangen.

- Cindy Kwakernaak - Logistiek informatie analist