Gratis inspiratiegesprek: Ontspannen jezelf zijn

Wat als je werk teveel op ‘werken’ is gaan lijken?

Je merkt als zzp-er dat je werk meer energie kost dan dat het oplevert. Je kunt moeilijk loslaten en nee zeggen. Dus blijf je doorrennen. Je wil graag ‘dat bijzondere’ doen. Je bijdrage leveren en van betekenis zijn. Dat zit nu voor je gevoel niet in je werk. En dat maakt je onrustig.

Of je rent jezelf als professionals in het bedrijfsleven regelmatig voorbij en doet net iets te vaak met tegenzin je werk. Je mist plezier en voldoening in wat je doet. Je voelt je vaak moe en hebt een korter lontje. Je vraagt je af ‘Moet ik niet iets heel anders gaan doen?’ 

Maar ja, je hebt nu eenmaal gekozen voor het werk dat je doet.

En dat werk komt iedere dag terug. Dus als je het dan niet naar je zin hebt, kun je daar knap chagrijnig van worden, toch? Je energie lekt weg. Je wordt onzeker. En je geniet ook minder van de andere leuke dingen in je leven. 

Wellicht heb je er al eens aan gedacht om de hulp van een coach in te schakelen. Maar hoe weet je nu welke coach bij jou past?  Je wil iemand die naast je staat en die je een breder perspectief laat ontdekken. Die voorbij gaat aan wat je met je hoofd kunt bedenken en die je in contact brengt met je gevoel en je eigen antwoorden. Zodat jij ontdekt waar je wel blij van wordt!

“Mijn werkglas is te vaak halfleeg”

Stel je eens voor dat:

– je vanuit rust en vertrouwen doet wat je het allerleukste vindt en waarmee je bijdraagt aan het grotere geheel?

– je elke dag zin hebt in je werk omdat je overtuigd bent van je eigen kunnen? 

– je beter wordt in het onderkennen van je eigen behoeften en daar ook ruimte aan geeft?

Dan sta je in je kracht. Je weet wie je bent en wat je daadwerkelijk wil en kan en durft daar ook voor te gaan. Dan heb je meer plezier in je werk. Want je hebt helder wat echt bij je past en wat je energie geeft. Je maakt de juiste keuzes, hebt rust in je hoofd en ervaart ruimte, vertrouwen en voldoening. 

Gun jezelf een afspraak voor een gratis inspiratiegesprek!

In een gratis inspiratiegesprek van 30 minuten via Zoom video (beeldbellen) maak je kennis met mij en mijn manier van werken. Je krijgt een eerste blik op wat je echt wil in leven en werk. Je passie. Je ware talent. Je focus. Je ervaart hoe je ontspannen jezelf kunt zijn en contact kunt maken met waar je echt blij van wordt.

Wil je vanuit rust en kracht jouw bijdrage als mens leveren?

Maak een afspraak voor een gratis en geheel vrijblijvend inspiratiegesprek. Vermeld ‘Inspiratiegesprek’ in het onderwerp. Tijdens dit gesprek geef ik je inzichten die je op weg helpen naar meer energie, rust en werkplezier.

“Ik wil ‘dat bijzondere’ doen. Mijn bijdrage leveren.”

Je hebt even iemand nodig die je de spiegel voorhoudt om te ontdekken wat je echt leuk vindt. Je ware talent. En die je ondersteunt om dat ook echt te gaan doen. Zodat je je werk met voldoening en plezier doet. 

Ik combineer mijn brede werkervaring in het bedrijfsleven en als zelfstandig ondernemer met diverse veelzijdige intuïtieve en creatieve coachingsopleidingen. Vanaf 2008 heb ik honderden mensen begeleid en gecoacht om te doorgronden wie ze zijn en hoe ze zelfverzekerd kunnen doen waar ze van nature goed in zijn. Dat doe ik ook graag voor jou!

Wat vinden anderen?

Sylvia Melzer

Syl Granneman is bijzonder in haar coaching door haar aanpak en persoonlijkheid. Terug naar de kern is wat zij bewerkstelligt, ik heb daardoor veel scherper wat mij drijft, wat mij gelukkig maakt en hoe ik mijn kracht in mijn werk en daarbuiten kan gebruiken. Aandacht, begrip, geduld, toewijding zijn de woorden die in me opkomen als ik aan Syl denk. Met de creatieve methode van Sylvivre zorgt Syl niet voor een kortstondige verandering, maar voor een dieper bewustzijn met lange termijn effect.

- Sylvia Melzer - Trainer / Coach
Rene van Dijk

Syl, dank!! Voor de talloze creatieve opdrachten, familie opstellingen, visualisaties, meditaties en human design die mij naar mijzelf leerde kijken en mij mezelf leerde kennen. Ik voelde me heel veilig bij jou. Op mijn gemak. Daardoor kon ik me openstellen. Ik leerde spelenderwijs om mijn hoofd los te laten en in contact te komen met mijn gevoel en intuïtie. En daarop vertrouwen. Je hebt me geholpen om meer inzicht te krijgen in mezelf en wat ik graag wil. Ik voel me daardoor positiever en krachtiger.

- Rene van Dijk - Kunstenaar / Eigenaar Night Diary