Gratis inspiratiegesprek

Je rent jezelf regelmatig voorbij

en je mist al maanden het echte plezier in je werk?

Je hebt het gevoel dat je vastloopt. Je hebt vaak weinig energie, een druk hoofd en een korter lontje. Het voelt alsof er iets ontbreekt. Alsof je passie iets heel anders is dan het werk dat je nu doet.

Je vindt dat je je potentieel niet ten volle benut. Je wil zinvol bezig zijn en je wil graag weten wat je echte talent is. Zodat je dat in je werk in kan zetten.

Je voelt je soms opgesloten in je werk en de zorg voor je klanten, collega’s en je gezin. Dus je bent op zoek naar balans en je wil meer ruimte voor jezelf.

“Mijn werk is te veel op ‘werken’ gaan lijken”

Stel je eens voor dat:

– je elke dag vanuit rust en vertrouwen doet wat je het allerleukste vindt en waarmee je bijdraagt aan het grotere geheel?

– je beter wordt in het onderkennen van je eigen behoeften en daar ook ruimte aan geeft?

– je ontspannen jezelf kunt zijn omdat je doet wat van nature bij je past?  

Dan sta je in je kracht. Je weet wie je bent en wat je daadwerkelijk wil en durft daar ook voor te gaan. Dan heb je meer plezier in je werk. Want je hebt helder wat echt bij je past en wat je energie geeft. Je maakt de juiste keuzes, hebt rust in je hoofd en ervaart ruimte, vertrouwen en voldoening. 

Maak een afspraak voor een gratis inspiratiegesprek!

In een gratis telefonisch inspiratiegesprek van 30 minuten, krijg je een eerste blik op wat je écht wil in leven en werk. Je passie. Je ware talent. Je focus. Je ervaart hoe je daarin kunt ontspannen en vanuit rust en vertrouwen jezelf kunt zijn. 

Wil je contact maken met wat je echt leuk vindt in je werk?

Stuur me via de knop hiernaast een mail en maak een afspraak voor een gratis en geheel vrijblijvend inspiratiegesprek. Vermeld ‘Inspiratiegesprek’ in het onderwerp.

Tijdens dit gesprek geef ik je inzichten die je op weg helpen naar meer vertrouwen, energie en werkplezier.

“Ik wil ‘dat bijzondere’ doen. Mijn bijdrage leveren.”

Je hebt even iemand nodig die je de spiegel voorhoudt om te ontdekken wat je echt leuk vindt. ‘Dat bijzondere’ waarmee je je onderscheidt als mens en waarmee je in je werk het verschil kunt maken. En die je ondersteunt om dit ook echt te gaan doen. Zodat je je werk met meer voldoening en plezier doet.

Ik combineer mijn brede werkervaring in het bedrijfsleven en als zelfstandig ondernemer met ruim 14 jaar intuïtieve en creatieve (coachings)opleidingen. In al die jaren heb ik honderden mensen begeleid en gecoacht om te doorgronden wie ze zijn en wat ze echt willen in hun leven en werk. Dat doe ik ook graag voor jou!

Wat vinden anderen?

Sylvia Melzer

Syl Granneman is bijzonder in haar coaching door haar aanpak en persoonlijkheid. Terug naar de kern is wat zij bewerkstelligt, ik heb daardoor veel scherper wat mij drijft, wat mij gelukkig maakt en hoe ik mijn kracht in mijn werk en daarbuiten kan gebruiken. Aandacht, begrip, geduld, toewijding zijn de woorden die in me opkomen als ik aan Syl denk. Met de creatieve methode van Sylvivre zorgt Syl niet voor een kortstondige verandering, maar voor een dieper bewustzijn met lange termijn effect.

- Sylvia Melzer - Trainer / Coach
Rene van Dijk

Syl, dank!! Voor de talloze creatieve opdrachten, familie opstellingen, visualisaties, meditaties en human design die mij naar mijzelf leerde kijken en mij mezelf leerde kennen. Ik voelde me heel veilig bij jou. Op mijn gemak. Daardoor kon ik me openstellen. Ik leerde spelenderwijs om mijn hoofd los te laten en in contact te komen met mijn gevoel en intuïtie. En daarop vertrouwen. Je hebt me geholpen om meer inzicht te krijgen in mezelf en wat ik graag wil. Ik voel me daardoor positiever en krachtiger.

- Rene van Dijk - Kunstenaar / Eigenaar Night Diary