Gratis inspiratiegesprek: Ontspannen jezelf zijn

Wat als je werk teveel op ‘werken’ is gaan lijken?

Je merkt als zzp-er dat je werk soms meer energie kost dan dat het oplevert. Je kunt moeilijk loslaten en nee zeggen. Dus blijf je doorrennen. Je wil graag ‘dat bijzondere’ doen. Je bijdrage leveren en van betekenis zijn. Dat zit nu voor je gevoel onvoldoende in je werk. En dat maakt je onrustig.

Of je rent jezelf als professional in het bedrijfsleven regelmatig voorbij en doet net iets te vaak met tegenzin je werk. Je mist plezier en voldoening in wat je doet. Je voelt je vaak moe en hebt een korter lontje. Je vraagt je af ‘Moet ik niet iets heel anders gaan doen?’ 

“Mijn werkglas is te vaak halfleeg”

Wellicht heb je er al eens aan gedacht om de hulp van een coach in te schakelen.

Iemand die naast je staat en die je een breder perspectief laat ontdekken. Zodat je weet wat je daadwerkelijk wil en kan en daar ook voor durft te gaan. Omdat je helder hebt wat echt bij je past en wat je energie geeft.

Iemand die voorbij gaat aan wat je met je hoofd kunt bedenken en die je in contact brengt met je gevoel en je eigen antwoorden. Zodat je doet wat jij het allerleukste vindt en waarmee je bijdraagt aan het grotere geheel. Dan heb je plezier in je werk, je weet waar je op kunt vertrouwen in jezelf en je maakt de juiste keuzes.

Gun jezelf een afspraak voor een gratis inspiratiegesprek!

In een gratis inspiratiegesprek van 30 minuten via Zoom video (beeldbellen) krijg je een eerste blik op wat je echt wil in leven en werk. Je passie. Je ware talent. Je focus. 

Maak een afspraak door op onderstaande knop te drukken. Vermeld ‘Inspiratiegesprek’ in het onderwerp. 

“Ik wil ‘dat bijzondere’ doen. Mijn bijdrage leveren.”

Ik combineer mijn brede werkervaring in het bedrijfsleven en als zelfstandig ondernemer met diverse veelzijdige intuïtieve en creatieve coachingsopleidingen. 

Vanaf 2008 heb ik honderden mensen begeleid en gecoacht om te doorgronden wie ze zijn en hoe ze zelfverzekerd kunnen doen waar ze van nature goed in zijn. 

Dat doe ik ook graag voor jou!

Wat vinden anderen?

Sylvia Melzer

Syl Granneman is bijzonder in haar coaching door haar aanpak en persoonlijkheid. Terug naar de kern is wat zij bewerkstelligt, ik heb daardoor veel scherper wat mij drijft, wat mij gelukkig maakt en hoe ik mijn kracht in mijn werk en daarbuiten kan gebruiken. Aandacht, begrip, geduld, toewijding zijn de woorden die in me opkomen als ik aan Syl denk. Met de creatieve methode van Sylvivre zorgt Syl niet voor een kortstondige verandering, maar voor een dieper bewustzijn met lange termijn effect.

- Sylvia Melzer
Rene van Dijk

Syl, dank!! Voor de talloze creatieve opdrachten, familie opstellingen, visualisaties, meditaties en human design die mij naar mijzelf leerde kijken en mij mezelf leerde kennen. Ik voelde me heel veilig bij jou. Op mijn gemak. Daardoor kon ik me openstellen. Ik leerde spelenderwijs om mijn hoofd los te laten en in contact te komen met mijn gevoel en intuïtie. En daarop vertrouwen. Je hebt me geholpen om meer inzicht te krijgen in mezelf en wat ik graag wil. Ik voel me daardoor positiever en krachtiger.

- Rene van Dijk