Gratis essentiegesprek

foto bezieling gesneden + groter + kleur + tekst

Wat heb je hier te doen op aarde? Hoe kan je meer jezelf zijn en op jezelf vertrouwenHoe word je een blijer mens?

Herken je deze vragen in jezelf? Heb je behoefte aan begeleiding en wil je weten wat ik hierin voor jou kan betekenen?

Maak een afspraak voor een gratis telefonisch essentiegesprek.

Gratis essentiegesprek

Tijdens een telefonisch essentiegesprek van 30 minuten onderzoeken we samen waar je tegenaan loopt en wat je verlangens zijn. Je krijgt inzicht in wat je nu nodig hebt om een volgende stap te zetten naar een leven met meer bezieling, voldoening en zelfvertrouwen.

Ik combineer 17 jaar ervaring in het bedrijfsleven met ruim 13 jaar intuïtieve opleidingen en diepgaand persoonlijk proceswerk. Sinds 2008 begeleid ik professionals in het bedrijfsleven en zelfstandig ondernemers om vol vertrouwen te doen wat hen diep van binnen inspireert!

Meld je nu aan voor een essentiegesprek

Wil je een afspraak maken voor een essentiegesprek? Druk dan op onderstaande knop en vermeld ‘Gratis essentiegesprek’ in het onderwerp. 

Wat vinden anderen?

Rianka Kindt

Syl is een warme en betrokken coach die mij op creatieve wijze begeleidt in mijn persoonlijke groei. Ze helpt me met echte verandering van binnenuit. Ik ervaar meer lucht en ruimte. En dat levert innerlijke rust op. De counselingssessies brengen me inzicht in mezelf en wat ik wil. En concrete handvatten om mee aan de slag te gaan. Ik kan daardoor mijn potentieel beter inzetten. Syl volgt mijn tempo en pakt intuïtief door als het moet. Het voelt heel veilig, ook als het spannend wordt.

- Rianka Kindt - Integratief kindertherapeut
Chantal van den Brink

Lezers vragen mij na het lezen van mijn trilogie Brieven van mijn Ziel vaak hoe ze nu verder moeten. Ik raad de coaching en trainingen van Syl van harte aan; ze werkt met een aantal van de werkvormen die ik in mijn boeken beschrijf en brengt haar coachklanten daarmee dieper in contact met zichzelf en het verlangen van hun ziel. Ik ken Syl als een hartelijke, bevlogen en toegewijde professional die breed en grondig geschoold is.

- Chantal van den Brink - Schrijver, docent, kunstenaar