Individueel bezielingstraject

foto bezieling gesneden + groter + kleur + tekst

Wil je:

– Meer zelfvertrouwen?

– Makkelijker voor jezelf kiezen?

– Meer plezier en voldoening?

– Beter en dieper contact met jezelf?

– Weten wat jou echt inspireert en blij maakt?

Met een persoonlijk bezielingstraject op maat ontdek je hoe je vol vertrouwen kunt doen wat jou diep van binnen inspireert!

Individueel en diepgaand traject

Een bezielingstraject is een uniek en diepgaand begeleidingstraject waarin je: 

– leert hoe je de controle loslaat en hoe je meer kunt vertrouwen op jezelf 

– inzicht krijgt in wat jou diep van binnen inspireert en gelukkig maakt

– ervaart hoe je je minder kunt laten leiden door verwachtingen

– leert hoe je jezelf kunt ondersteunen op moeilijke momenten

– ontdekt hoe je makkelijker verbinding maakt met jezelf en met anderen 

– je weer verbindt met je ziel

– werkt aan een echte verandering van binnenuit

Intuïtieve werkvormen

De veelzijdige intuïtieve werkvormen die ik gebruik (onder andere creatieve counseling, familie opstellingen en Human Design) helpen je om meer contact te maken met je gevoel en intuïtie. Je krijgt ‘voorbij je hoofd’ inzicht in wat jou ten diepste bezielt en wat je zelf kunt doen om dat meer te leven. Je werkt aan een diepgaande, duurzame en vreugdevolle verandering.

Wat levert het op?

Met bezielingscounseling haal je het beste en het mooiste uit jezelf en uit je leven. Je leert bezield leven en werken vanuit je hart, met bevlogenheid en lef!

Bezielingsbloem ziel

Neem contact op

Een bezielingstraject begint altijd met een intakesessie van anderhalf uur. Je kunt ook eerst kiezen voor een gratis telefonisch essentiegesprek. Neem contact op om de mogelijkheden te bespreken. Druk op onderstaande knop en vermeld ‘Bezielingstraject’ in het onderwerp of bel me op 06-51163090.

Wat vinden anderen?

Corinne Bredemeijer

Tijdens onze eerste sessie herinnerde ik mij onder begeleiding van Syl een heel heilzaam moment waarop ik mijn moeders liefde (ik verloor haar toen ik drie jaar was) voor het eerst in volle bewustzijn kon voelen. Dit moment zal me altijd bijblijven en ervaar ik als een keerpunt. Als beelddenker deed het mij goed dat ik af en toe mijn gevoelens kwijt kon op papier. De grote vertaalslag was de laatste tekening waarop ik mijzelf als nr 1 neerzette. De rust en kennis die Syl uitstraalt, maakte deze sessie tot een bijzondere ochtend met helder zicht op mijn toekomst.

- Corinne Bredemeijer - Beeldend begeleider
Tessa Smits

Tijdens een counselingssessie met Syl prachtige inzichten ontdekt. Verrassend hoeveel er uit is gekomen. Dat kwam vooral doordat Syl intuïtief erg scherp is op wat er te zien en te voelen is en een open en liefdevolle sessie creëert waardoor ik mezelf ook kwetsbaar durfde op te stellen.

Aanrader voor een ieder die op zoek is naar kracht en vertrouwen in zichzelf.

- Tessa Smits - Ondernemerscoach