Bezielingsavonden

Ben je op zoek naar jouw drive en betekenis in het leven?

Wil je meer ruimte, vrijheid, vertrouwen en inspiratie voor je eigen weg in leven en werk?

 

Kom naar een bezielingsavond!

 

Tijd voor jezelf, verwonderd zijn, mooie ontmoetingen en positieve inspiratie voor je dagelijks leven.

Wat zijn bezielingsavonden?

De avonden staan in het teken van bezielende thema-oefeningen, meer inzicht en begrip voor jezelf, samen eten, elkaar inspireren en betekenis geven aan je leven. Je kunt je per avond opgeven. Iedere avond staat 1 thema centraal, bijvoorbeeld: 

♥ positieve inspiratie 

♥ tijd voor jezelf 

♥ jouw bijdrage aan de wereld 

♥ omgaan met onzekerheid 

♥ je hart volgen

Wat vinden anderen?

Rianka Kindt

Syl weet in een groep snel een veilige, warme en liefdevolle sfeer neer te zetten, waardoor het werken in een groep meerwaarde heeft. Door Syls oefeningen te doen in contact met anderen, kan ik nog meer en liefdevoller mezelf zijn in het ondernemerschap.

- Rianka Kindt - Kindertherapeut
Reinoud Maris

Syl is iemand die doorvraagt waar de meeste mensen stoppen. Die zo open vraagt, dat het niet bedreigend is, zodat je bij jezelf kan onderzoeken wat er speelt. Zo krijg je inzichten over je eigen structuren, patronen en motivaties. Het heeft mij enorm geholpen.

- Reinoud Maris - Designer

Hoe ziet de avond eruit?

Afhankelijk van het thema en de behoefte in de groep bestaat de avond uit een combinatie van meditatie, visualisatie, creatieve oefeningen, lichaamsoefeningen en systemisch werk.

 

Tussendoor eten we samen een heerlijke soep-met-broodmaaltijd. De groep bestaat uit 4 – 6 personen, zodat er veel ruimte is voor persoonlijke aandacht

 

Kortom: een bijzondere en belevingsgerichte avond vol ontmoeting, verbinding, verwondering, verdieping en inspiratie.

Data, thema, tijdstip, locatie en tarief

Datum en thema:

Op dit moment staan er geen Bezielingsavonden gepland. Heb je interesse of wil je een Bezielingsavond op maat, neem dan contact met me op.

Tijdstip: 18.30 – 21.30 uur, inloop vanaf 18.00 uur

Locatie: Atelier ‘Van Steen tot Beeld’, Genieweg 45, 3641 RH in Mijdrecht (1e verdieping)

Tarief: € 59,50 per avond (voor ZZP-ers / BTW-plichtigen is dit exclusief BTW).

Dit is voor het 3 uur durende programma, de thema-oefeningen, de heerlijke soep-met-brood-maaltijd en thee of water. Je kunt je per avond opgeven.

Aantal deelnemers: 4 – 6. Heb je zelf een groep (bv. vrienden of collega’s), dan kan ik deze bezielingsavonden ook op locatie verzorgen.

Aanmelding

Meld je aan door op onderstaande knop te drukken en zet ‘Bezielingsavond’ met de datum in het onderwerp. Geef dieetwensen tijdig door, zodat ik dit kan afstemmen met de cateraar.