Abonnement op Bezieling FM

Foto zitten aan het water gesneden kleur gesneden 2 lichter

Wat is jouw drive in het leven?

 

Je wil jezelf niet onder druk laten zetten door alles wat ‘moet’ in je dagelijks leven, maar met dingen bezig zijn die ertoe doen. Je wil je focussen op jezelf en op wat echt van betekenis is. Voor jou.

Wat maakt jou blij?

 

Je wil je niet laten afleiden door de twijfels in je hoofd, maar positief en in je kracht blijven. Je wil in de waan van de dag de rust in jezelf en de twinkeling in je ogen terugkrijgen. Ook als dingen even tegenzitten.

Afbeelding abonnement

Wat kan ik voor jou betekenen?

Moment van reflectie

 

Ik help je om je leven in het juiste perspectief te plaatsen. Met mijn maandelijkse thema-opdrachten creëer je een momentje voor en met jezelf. Zodat je even gas terug kunt nemen en kunt checken hoe het met je gaat.

Onbevangen je eigen weg

 

Ik begeleid je om de rust en de antwoorden in jezelf (terug) te vinden. Zodat je positief en onbevangen je eigen weg in het dagelijks leven vervolgt.

Warme groet, Syl

Hoe gaan we samen aan de slag?

Rustpunt

 

Dit abonnement op Bezieling FM helpt je met maandelijkse opdrachten om pas op de plaats te maken. Je creëert een rustpunt voor jezelf.

Afstemmen op jezelf

 

De leuke en vaak verrassende opdrachten, jouw verbeeldingskracht en mijn persoonlijke feedback ondersteunen je om je weer af te stemmen op jezelf en op wat voor jou belangrijk is. 

Wat vinden anderen?

Hilde van der Sterren

Syl heeft een fijne stem en door de visualisaties en het tekenen kom ik tot mooie inzichten. Bij iedere opdracht krijg je reflectievragen waardoor je je eigen antwoorden ontdekt. Daarnaast geeft Syl ook nog feedback en stelt ze verhelderende vragen. Erg prettig. Ik kan het iedereen aanraden.

- Hilde van der Sterren
Kim Lohstroh

Door de creatieve aanpak van Syl ga je uit je hoofd en luister je naar je gevoel. Ze stelt de juiste vragen en weet in korte tijd tot de kern te komen. Zeker in deze onzekere tijd is het fijn om op een andere manier naar jezelf en je eigen ontwikkeling te kijken. Ik beveel Syl van harte aan.

- Kim Lohstroh

Hoe is het abonnement opgebouwd?

Swatch donkergrijs

Maandelijkse inspiratiemail met thema-opdracht

Swatch donkergrijs

Ervaringen uitwisselen in besloten facebookgroep

Swatch donkergrijs

Persoonlijke begeleiding en feedback

Swatch donkergrijs

Iedere maand een chill-tip om te ontspannen

Wat kost het abonnement?

Tarief

 

Het jaarabonnement op Bezieling FM kost 199 euro.

 

Je krijgt hiervoor 10 thema-opdrachten, toegang tot de besloten facebookgroep, mijn persoonlijke feedback, 10 chill-tips en 10% korting op individuele coaching.

 

Je kunt maandelijks starten.

Heb je interesse?

Ik hoor graag van je!

Bel 06 – 51 16 30 90 of mail me met onderstaande knop.

Eerst ervaren hoe ik werk?

Doe de gratis opdracht ‘Wat is je volgende stap?’