Abonnement “Bezieling FM”: stem maandelijks af op jezelf

“Wat is mijn drive in het leven? Wat maakt me blij?

Hoe kan ik me daarop blijven focussen?”

Je wil graag van waarde zijn in je leven. Met dingen bezig zijn die ertoe doen. Verschil maken.

Maar je moet ook heel veel ballen in de lucht houden. Er zijn zoveel prikkels. Zoveel mogelijkheden. Zoveel dingen die moeten. Dus zet je jezelf onder druk. En mis je de rust en ruimte om te focussen op wat echt belangrijk is. Voor jou.

Je merkt dat je soms geraakt wordt in oude thema’s en onzekerheden. Dezelfde vragen komen vaker terug. ‘Wat wil ik nou echt?’ of ‘Waarom durf ik niet voor mezelf te kiezen?’

Hoe zorg je ervoor dat je daar in de waan van de dag afstand van neemt? Dat je de twinkeling in je ogen weer terugkrijgt? Zodat je in je kracht kunt blijven. Ook als dingen even tegen zitten.

“Ik moet zoveel ballen in de lucht houden.

Hoe zorg ik voor me-time?”

Wat jij eigenlijk nodig hebt, is iedere maand een momentje voor en met jezelf!

Een moment waarop je even uit de ratrace stapt. Waarop je je leven in het juiste perspectief plaatst. Een soort check-up.

Zodat je weet hoe het echt met je gaat. En wat jij nodig hebt.

Zodat je weer beseft wat jouw unieke bijdrage is als mens. Welke kwaliteiten je nog kunt ontplooien en hoe je daarop kunt vertrouwen.

Zodat je uit oude patronen stapt en je afstemt op jezelf en op wat jou blij en gelukkig maakt.

Zodat je de rust in jezelf terugvindt.

Kies voor jezelf en neem een abonnement op “Bezieling FM”!

Dit abonnement ondersteunt je met maandelijkse online creatieve thema-opdrachten en mijn persoonlijke feedback op je ervaringen en inzichten, om dat moment voor jezelf te creëren. Om gas terug te nemen. Om net als een piano weer afgestemd te worden op jezelf. Zodat je jou en je prioriteiten weer scherp ziet en daar ook voor durft te kiezen.

De creatieve oefeningen ondersteunen je om verder te kijken dan je hoofd kan denken. Zodat je verrassende invalshoeken en nieuwe mogelijkheden ontdekt.

“Ik heb weer helder wat mij drijft. Wat mij gelukkig maakt.”

Hoe is het abonnement opgebouwd?

Maandelijkse inspiratiemail met opdracht

Iedere maand staat een thema centraal. Op de eerste van de maand krijg je een e-mail met een creatieve opdracht over dat thema. De opdracht heeft meestal de vorm van een filmpje met een visualisatie en een tekenopdracht. In de e-mail vind je ook een document met reflectievragen, die je ondersteunen om de oefeningen en tekeningen te duiden voor jezelf. 

De inspiratiemail komt iedere maand op een vast tijdstip in je mailbox, maar je bepaalt zelf wanneer je de opdracht doet. Je hoeft dus niet op een vast tijdstip deel te nemen en je bepaalt je eigen tempo. De opdrachten blijven 2 maanden beschikbaar.

Besloten facebookgroep

Je krijgt toegang tot een besloten facebookgroep, waarin je je tekeningen en inzichten kunt delen. De ervaring leert dat deelname aan de groep je ondersteunt en inspireert om de opdrachten ook echt te doen. En door je inzichten in een veilige omgeving te delen, laat je jezelf zien en ga je voor jezelf staan. Deelname aan deze besloten facebookgroep is vrijwillig.

Persoonlijke feedback en begeleiding

Ik reageer op iedere bijdrage die gedeeld worden in de besloten facebookgroep. Dus ik kijk mee met je proces, stel verdiepende vragen, spiegel belangrijke inzichten en help je vooruit als je vastloopt of vragen hebt. Je kunt erop rekenen dat je voor de volgende opdracht persoonlijke feedback van je me hebt.

Mocht je behoefte hebben aan meer individuele begeleiding, zodat je dieper naar bepaalde thema’s kunt kijken, dan krijg je gedurende je abonnement 10% korting op individuele coaching. Je kunt ook kiezen voor een coachingsstrippenkaart met gereduceerd tarief.

Extra: “Effe chill met Syl”

Op de 15e van de maand ontvang je “Effe chill met Syl”. Een e-mail met een leuke, snelle en doeltreffende chill-tip. Even een extra relaxmoment met jezelf voor rust in je hoofd, ontspanning in je lijf en positiviteit en plezier in je dagelijks leven!  

“Deze creatieve opdrachten zijn als de stand van een golfclub.

Een kleine aanpassing en een groot positief effect.”

Wat investeer je?

Een jaarabonnement kost 199 euro (ex btw voor ondernemers). Je krijgt daarvoor 10 creatieve opdrachten, toegang tot de besloten facebookgroep, mijn persoonlijke feedback op je ervaringen en inzichten uit iedere opdracht, 10 chill-tips en 10% korting op individuele coaching. 

Als deelnemer aan dit abonnement kun je ook een strippenkaart voor 4 individuele coachingssessies van 75 minuten afnemen voor het gereduceerde tarief van 299 euro (ex BTW voor ondernemers). 

De eerste creatieve thema-opdracht wordt verstuurd op 1 september 2020. Je kunt je vanaf nu abonneren op “Bezieling FM”.

Om voldoende tijd te hebben om iedereen ook tijdens vakanties persoonlijke feedback te kunnen geven, krijg je in juli en augustus 1 opdracht in plaats van 2. En in december ontvang je in verband met de drukke maand geen opdracht. Je krijgt dus 10 creatieve opdrachten in een jaar.

Je kunt maandelijks starten. Er is geen specifieke volgorde in de oefeningen. Om iedereen voldoende aandacht te geven, kunnen maximaal 40 deelnemers meedoen. Je meldt je aan voor 1 jaar.

Gratis kennismakingsopdracht

Wil je eerst ervaren hoe creatieve oefeningen werken? Vraag de gratis kennismakingsopdracht aan! Het thema van deze opdracht is ‘Waar sta ik in in mijn leven en wat is mijn volgende stap?’

Je ontvangt een e-mail met daarin een filmpje met een visualisatie en tekenopdracht. Met behulp van de bijbehorende reflectievragen kun je de tekening duiden voor jezelf. Je kunt je ervaringen en inzichten via de mail naar mij toesturen en je ontvangt dan mijn persoonlijk feedback. Zodat je kunt ervaren hoe deze creatieve opdrachten jou ondersteunen om je weer af te stemmen op jezelf en op wat belangrijk is voor jou!

Aanmelding

Door op onderstaande knop te drukken kun je me een e-mail sturen om je aan te melden voor het abonnement op “Bezieling FM”. Wil je eerst de gratis kennismakingsopdracht doen, vermeld dat dan in je mail.

Waarom dit abonnement?

Je hebt soms een moment van reflectie nodig. Even checken. ‘Hoe gaat het met me? Zijn er onderliggende dingen waarmee ik aan de slag zou willen? Zorg ik goed (genoeg) voor mezelf?’ 

Ik begeleid je met mijn creatieve oefeningen en mijn persoonlijke feedback om de antwoorden en de rust in jezelf (terug) te vinden. Zodat je positief en afgestemd op jezelf je eigen weg in het dagelijks leven vervolgt.

Wat vinden anderen?

Hilde van der Sterren

Syl heeft een fijne stem en door de visualisaties en het tekenen kom ik tot mooie inzichten. Bij iedere opdracht krijg je reflectievragen waardoor je je eigen antwoorden ontdekt. Daarnaast geeft Syl ook nog feedback en stelt ze verhelderende vragen. Erg prettig. Ik kan het iedereen aanraden.

- Hilde van der Sterren - Fotograaf
Kim Lohstroh

Door de creatieve aanpak van Syl ga je uit je hoofd en luister je naar je gevoel. Ze stelt de juiste vragen en weet in korte tijd tot de kern te komen. Zeker in deze onzekere tijd is het fijn om op een andere manier naar jezelf en je eigen ontwikkeling te kijken. Ik beveel Syl van harte aan.

- Kim Lohstroh - Relatiemanager - Recruiter