Wie ben ik?

Foto bloemen water 9 groot gesneden 2 vierkant kleur

Wat is bezieling?

Bezieling is voor mij vol vertrouwen doen wat je diep van binnen inspireert. In de drukte van alledag met een dansend hart en onbevangen plezier. Weten wat je te doen hebt op aarde en wat je betekenis is. Dat geeft je het lef om los te laten en onbekommerd te genieten van het leven. Om datgene te doen wat je vleugels geeft. Met pure verwondering. Sprankelend van binnenuit. Het leven met open armen begroeten en beleven.

 

Leven en werken vanuit bezieling doe je met innerlijke inspiratie en diepgaand vertrouwen in jezelf.

Waar ik in geloof

Ik geloof in het potentieel van mensen. Ik geloof in mensen die datgene doen wat hen innerlijk inspireert en motiveert en die dat met vertrouwen in de wereld durven zetten. Ik geloof dat vol vertrouwen doen wat je hart je ingeeft je gelukkiger maakt, het leven leuker en de wereld mooier.

Mijn missie is om een inspiratiebron te zijn voor ‘bezield leven’. Als positieve tegenhanger van alle oppervlakkigheid, negativiteit en strijd in de wereld. Leven vanuit zingeving en met vertrouwen en diepgang.

Mijn levenservaringen

Ieder mens komt moeilijke situaties tegen. Je groeit door levenservaringen en je kunt pas beseffen hoe mooi het leven is, als je ook de andere kant ervan kent. Mijn verbroken relatie in 1997 was mijn eerste aanleiding om dieper in mezelf te kijken. En daarna ben ik mezelf nog vaak tegengekomen in mijn baan als manager (zie hieronder). Vooral de ziekte van mijn moeder (ze is op 28 april 2017 op 75-jarige leeftijd overleden, na ruim 12 jaar dementiepatiënt te zijn geweest) is een ingrijpende en spiegelende levenservaring geweest. Je leest er alles over in een artikel over mij in ‘De Reis van de Heldin’ van december 2015.

Mijn achtergrond

Als opleiding heb ik op de Agrarische Hogeschool in Den Bosch de studierichting tuinbouw gedaan. Gevolgd door Master of Science in Management. Ik heb 17 jaar in het bedrijfsleven gewerkt, waarvan 16 jaar bij Bloemenveiling Aalsmeer / FloraHolland in verschillende functies. De laatste 10 jaar als manager van een afdeling projectmanagers en lid van het managementteam. In die tijd heb ik een hele mooie ontwikkeling doorgemaakt van taakgerichte harde werker naar mensgerichte hartwerker.

 

Ik ben heel blij met die ontwikkeling, die niet zonder slag of stoot is gegaan. Ik kwam mezelf steeds meer tegen (hard werken, moeilijk kunnen loslaten, alles goed moeten doen) en dat waren voor mij de momenten om echt en diep in mezelf te gaan kijken. Ik ontdekte een enorme drive naar mogelijkheden, methodieken en werkvormen om dichter bij mijn kern te komen. Om mezelf te kunnen omarmen in alles wat er is. In feite ben ik niet veranderd, maar het beeld over mezelf is dat wel. Dat is veel liefdevoller en positiever.

 

Dat intensieve proces is de basis voor het werk wat ik nu doe. Vanaf 2008 heb ik bij de Bloemenveiling steeds meer ervaring opgedaan als persoonlijk coach, trainer en procesbegeleider. Eind 2011 heb ik mijn hart gevolgd en ben ik begonnen als bezielingscounselor bij mijn Levensatelier Sylvivre. Mijn Leven vanuit Bezieling!

Mijn opleiding en ontwikkeling

Ik combineer 17 jaar ervaring in het bedrijfsleven met ruim 12 jaar intuïtieve opleidingen en diepgaand persoonlijk proceswerk. Ik heb veel verschillende opleidingen en cursussen gevolgd. De belangrijkste zijn:

– Therapeut en docent bewustzijntechnieken (Healing Arts, 2011 – 2013)

– Coach Human Design (Human Design for us all, 2011 – 2012, verdiepingscursus in 2017)

– Begeleider familie opstellingen en intuïtief bewustzijn (Coach-Inn, 2010 – 2011)

– Opleiding creatieve levensloop counseling (Studio Mattias / SPSO, 2008 – 2010)

– Training regressietherapie / emotioneel lichaamswerk (Lichtpuntwerk, 2006 – 2011)

 

In mijn werk combineer ik alle methodieken en werkvormen die ik de afgelopen jaren ervaren en geleerd heb. Vanuit mijn intuïtie afgestemd op hetgeen de coachklant of de groep nodig heeft.