Human Design

foto bezieling gesneden + groter + kleur + tekst

Wat levert Human Design je op?

Door Human Design:

– Krijg je meer inzicht in jezelf, in je kwaliteiten, valkuilen en uitdagingen, zodat je meer vertrouwen krijgt in jezelf

– Weet je wat je hier op aarde te doen hebt en wat je rol is, zodat je weet wat je betekenis en bijdrage is

– Leer je hoe je het beste besluiten kunt nemen, zodat je makkelijker voor jezelf kiest

– Krijg je inzicht in de wederzijdse beïnvloeding met anderen, zodat je beter contact kunt maken met jezelf en met anderen

Wat is Human Design?

Human Design is een relatief jong systeem, waarin onder andere de 5.000 jaar oude I Tjing en Astrologie wordt gecombineerd. Het geeft je inzicht in je unieke ontwerp en helpt je ontspannen in wie je bent. Je design wordt bepaald op basis van je geboortedatum, -plaats en -tijdstip.

Wat zijn de mogelijkheden?

Stap 1 Basissessie:

 

Stap 2 Verdiepingssessie:

 

Gezamenlijke relatiesessie:

Over je persoonlijke rol, je kwaliteiten, de interactie met anderen en je beste manier van besluitvorming

Over je unieke levensdoel, de zin van je bestaan en je oriëntatie in het leven

 

Over de dynamiek (o.a. aantrekken, afstoten en vriendschap) in jullie relatie

Je kunt daarnaast in een kleine groep de introductiecursus Human Design volgen. Hierin krijg je ook inzicht in de designs van anderen, waardoor meer begrip ontstaat voor onderlinge verschillen en het geeft je meer zicht op waar je elkaar aanvult. 

Gun je iemand anders om meer in lijn met zichzelf te leven? Bestel een kadobon!

Maak een telefonische afspraak

Maak een telefonische afspraak voor meer informatie en om de mogelijkheden te bespreken. Tijdens dat gesprek vertel ik je de basisgegevens van je Human Design. Druk op onderstaande knop en vermeld ‘Human Design’ in het onderwerp.

Wat vinden anderen?

Miranda Gaasterland

De Human Design sessie duurde 2 uur en mocht van mij wel de hele dag duren. Syl vertelde alles gelukkig heel duidelijk en legde met veel liefde en geduld alles uit. Naast de theorie voelde ze ook energetisch wat bij mij paste en wat belangrijk was om te vertellen en toe te lichten. Dat maakt dat de sessie uniek is voor jou als persoon.

Ingewikkeld vond ik het wel. Er kwamen zo herkenbare karaktereigenschappen en vaardigheden naar voren, maar ook zaken en valkuilen waar ik continue over struikel en maar niet lijk op te lossen. Dit alles werd steeds duidelijker. Het gaat er om hoe je hier mee omgaat en accepteert dat het bij je design hoort en wanneer je dat snapt, dan kom je in een flow!

- Miranda Gaasterland - Integraal leefstijlcoach
Hélène Bénard

Human Design heeft mij een aantal heel belangrijke inzichten in mijzelf gegeven. Leven volgens mijn design geeft mij meer energie en voldoening. Sommige stukjes vallen direct op z’n plek en soms kost het meer tijd om het in mijn leven te integreren, ik ben daar volop mee aan het experimenteren. Ook waren er dingen die ik aan mezelf probeerde te verbeteren, dingen die ik zelfs afwees in mezelf. Syl heeft me uitgelegd dat dit een stukje van mij is, van mijn ware natuur. Nu kan ik er rekening mee houden, in plaats van tegen mijn ware natuur te strijden. En dat is een heel ander gevoel. De sessie bij Syl was inspirerend en leerzaam en krijgt absoluut een vervolg.

- Hélène Bénard - Communicatiemanager