Gratis essentiegesprek

foto bezieling gesneden + groter + kleur + tekst

Gratis essentiegesprek

Wat heb je hier te doen op aarde? Wat is je zielsverlangen? Hoe word je een blijer mens? Wat is je unieke bijdrage en betekenis en hoe kun je dat met lef in de wereld zetten?

Tijdens een telefonisch essentiegesprek van 30 minuten onderzoeken we samen waar je tegenaan loopt en wat je verlangens zijn. We bespreken je levensvragen en -thema’s en de mogelijkheden voor je volgende stap naar een leven met meer bezieling, vertrouwen en voldoening.

Ik combineer 17 jaar ervaring in het bedrijfsleven met ruim 12 jaar intuïtieve opleidingen en diepgaand persoonlijk proceswerk. Sinds 2008 begeleid ik mensen in het bedrijfsleven en zelfstandig ondernemers om vol vertrouwen te doen wat hen diep van binnen inspireert!

Meld je nu aan voor een essentiegesprek

Wil je een afspraak maken voor een essentiegesprek? Druk dan op onderstaande knop en vermeld ‘Gratis essentiegesprek’ in het onderwerp. 

Wat vinden anderen?

Rianka Kindt

Syl is een warme en betrokken coach die mij op creatieve wijze begeleidt in mijn persoonlijke groei. Ze helpt me met echte verandering van binnenuit. Ik ervaar meer lucht en ruimte. En dat levert innerlijke rust op. De counselingssessies brengen me inzicht en concrete handvatten om mee aan de slag te gaan. Ik kan daardoor mijn potentieel beter inzetten. Syl volgt mijn tempo en pakt intuïtief door als het moet. Het voelt heel veilig, ook als het spannend wordt. Ik kijk met veel plezier en dankbaarheid terug op de sessies.

- Rianka Kindt - Integratief kindertherapeut
Chantal van den Brink

Lezers vragen mij na het lezen van mijn trilogie Brieven van mijn Ziel vaak hoe ze nu verder moeten. Ik raad de coaching en trainingen van Syl van harte aan; ze werkt met een aantal van de werkvormen die ik in mijn boeken beschrijf en brengt haar studenten en coachclienten daarmee dieper in contact met zichzelf en het verlangen van hun ziel. Ik ken Syl als een hartelijke, bevlogen en toegewijde professional die breed en grondig geschoold is.

- Chantal van den Brink - Schrijver, docent, kunstenaar