Bezielingstraject

foto bezieling gesneden + groter + kleur + tekst
Bezielingsbloem ziel

Individueel en diepgaand traject

Een bezielingstraject is een uniek en diepgaand begeleidingstraject waarin je: 

– inzicht krijgt in wat jou diep van binnen inspireert en blij maakt

– leert hoe je de controle loslaat en hoe je meer kunt vertrouwen op jezelf 

– ervaart hoe je je minder kunt laten leiden door verwachtingen

– leert hoe je jezelf kunt ondersteunen op moeilijke momenten

– ontdekt hoe je makkelijker verbinding maakt met jezelf en met anderen 

– je weer verbindt met je ziel

– werkt aan een echte verandering van binnenuit

Intuïtieve werkvormen

De veelzijdige intuïtieve werkvormen die ik gebruik (onder andere creatieve counseling, familie opstellingen en Human Design) helpen je om meer contact te maken met je gevoel en intuïtie. Je krijgt ‘voorbij je hoofd’ inzicht in wat jou ten diepste bezielt. Zodat je kunt werken aan een diepgaande en duurzame verandering.

Wat levert het op?

Met bezielingscounseling haal je het beste en het mooiste uit jezelf en uit je leven. Je leert bezield leven en werken vanuit je hart, met bevlogenheid en lef!

Neem contact op

Een bezielingstraject begint altijd met een intakesessie van anderhalf uur. Je kunt ook eerst kiezen voor een gratis telefonisch essentiegesprek. Neem contact op om de mogelijkheden te bespreken. Druk op onderstaande knop en vermeld ‘Bezielingstraject’ in het onderwerp of bel me op 06-51163090.

Wat vinden anderen?

Corinne Bredemeijer

Tijdens onze eerste sessie herinnerde ik mij onder begeleiding van Syl een heel heilzaam moment waarop ik mijn moeders liefde (ik verloor haar toen ik drie jaar was) voor het eerst in volle bewustzijn kon voelen. Dit moment zal me altijd bijblijven en ervaar ik als een keerpunt. Tijdens onze tweede sessie, negen maanden (!) later, deed Syl verslag van mijn Human Design profiel. Verhelderend en inzichtelijk! Als beelddenker deed het mij goed dat ik af en toe mijn gevoelens kwijt kon op papier. De grote vertaalslag was de laatste tekening waarop ik mijzelf als nr 1 neerzette. De rust en kennis die Syl uitstraalt, maakte deze sessie tot een bijzondere ochtend met helder zicht op mijn toekomst.

- Corinne Bredemeijer - Beeldend begeleider
Tessa Smits

Tijdens een counselingssessie met Syl prachtige inzichten ontdekt. Verrassend hoeveel er uit is gekomen. Dat kwam vooral doordat Syl intuïtief erg scherp is op wat er te zien en te voelen is en een open en liefdevolle sessie creëert waardoor ik mezelf ook kwetsbaar durfde op te stellen.

Aanrader voor een ieder die op zoek is naar kracht en vertrouwen in zichzelf.

- Tessa Smits - Ondernemerscoach